Cine sunt cei care au fost omorâți de șoferul sinucigaș în Craiova! Întreaga familie se pregătea să plece în vacanță!

Cine sunt cei care au fost omorâți în această dimineață de șoferul sinucigaș în Craiova. Întreaga familie se pregătea să plece în vacanță!

O întreagă familie din Motru a fost distrusă în această dimineață de un șofer sinucigaș din Craiova. Bărbatul a intrat în plin cu mașina în automobilul în care doi părinți se aflau cu fiica lor, iar tatăl și micuța au decedat! Întreaga familie se prăgătea pentru vacanță!

Cine sunt care cei care fost omorâți de șoferul sinucigaș din Craiova! Întrega familie se pregătea de vacanță!

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață pe Centura de Nord a Craiovei. Un șofer care a vrut să-și piardă viață printr-un accident auto a intrat pe contrasens cu mare viteză și s-a izbit violent de mașina în care se aflau doi părinți împreună cu fiica lor de 6 ani!

Din păcate, tatăl în vârstă de 41 de ani și fiica acestuia au murit în urma impactului, iar mama, o femeie de 34 de ani, a fost transportată de urgență la spital!

Potrivit surselor locale, bărbatul lucra ca șofer de tir, iar mai tot timpul era plecat de acasă în curse, iar soția sa era agent economic în Motru!

Toți trei se pregăteau să plece în concendiu în această perioadă, însă din păcate totul s-a încheiat tragic pentru ei în această dimineață atunci când în față le-a apărut șoferul sinucigaș! scrie spynews.ro

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *