CIPRIAN MARICA A „TRADUS-O” SI PE EA! ILINCA VANDICI: „M-A ÎNȘELAT CU BIANCA DRĂGUȘANU

Despre Ciprian Marica nu s-a spus, de-a lungul timpului doar că le are cu mingea la picior, s-a spus și că le are cu…domnișoarele focoase! Fostul fotbalist a avut cele mai frumoase femei, printre care se numără și Ilinca Vandici. 

Și, așa cum se spune despre el că a avut numai domnișoare frumoase și că i-a plăcut viața, la fel se spune și că i-au tot plăcut

infidelitățile și, de-a lungul timpului, nu prea a putut să se abțină atunci când a venit vorba de o femeie frumoasă, chiar dacă și acasă avea una tot la fel de frumoasă.

Ciprian Marica și Ilinca Vandici au avut o relație, însă prezentatoarea de la Kanal D a fost înșelată cu Bianca Drăgușanu, iar fostul fotbalist le-ar mai fi trimis mesaje și altor domnișoare din showbiz printre care se numără și Adelina Pestrițu. La momentul respectiv, Ilinca Vandici s-a arătat a fi extrem de dezamăgită de infidelitatea lui Marica și nu s-a sfiit să vorbească despre acest lucru, notează libertatea.ro.

„Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: „De ce ai făcut asta?”. M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată.

Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns.

El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invita-t-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă” a spus Ilinca Vandici, la momentul respectiv.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *