CORONAVIRUS. RĂSPUNSUL POLIȚIEI ROMÂNE: AVEM SAU NU VOIE SĂ ORGANIZĂM PETRECERI, DE PAȘTE?

nul acesta, Paștele va fi unul special pentru toți românii. Chiar dacă va fi sărbătoare pentru noi toți, trebuie să ținem cont de toate măsurile impuse de autoritățile competente, pentru a nu ne pune în pericol sănătatea. 

În acest an, toți românii trebuie să țină cont de măsurile impuse de autorități și să le respecte pe toate, pentru sănătatea lor.

Și, pentru că toată lumea se întreabă dacă avem sau nu voie să organizăm petreceri în locuința noastră sau în curtea locuinței, Poliția Română a oferit răspunsul.

Întrebare: Este permisă organizarea de petreceri (în familie) în curtea casei proprii, în noaptea de Înviere sau în Duminica Paștelui? Răspuns: Dacă prin petrecere se înțelege doar participarea membrilor familiei, cei care locuiesc în mod normal acolo, fără invitarea altor persoane/rude, da, este permisă. Însă, trebuie respectate prevederile legale în privința păstrării orelor de odihnă și fără să fie perturbată liniștea publică.

Avem voie să ne vizităm părinții, de Paște, într-o altă localitate?

Potrivit informațiilor oferite de gandul.ro, acest lucru nu este permis. Cu toate acestea, avem voie să ieșim din case pentru a fae cumpărături pentru părinți/bunici, bifând, în declarația pe propria răspundere, punctul 4, motive justificate, precum asistență persoanelor vârstnice, bolnave.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.