Coronavirusul a ajuns și la Spitalul de Psihiatrie Săpoca! Două paciente sunt infectate

Două paciente de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca au fost confirmate cu COVID-19.

Două paciente de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca au fost confirmate cu COVID-19. ”O pacientă care era internată aici și o alta, care fusese spitalizată în secția exterioară de la Ojasca, au fost confirmate cu COVID-19. După ce au fost testate pozitiv,

cele două femei au fost transportate și internate la Spitalul Municipal din Rm.Sărat, unde sunt tratate de pneumonia provocată de virusul SARS-COv-2, dar și de afecțiunile psihice pe care le au. Una dintre ele are inlusiv sechele în urma unui accident vascular cerebral”, a notat șansanews.ro.

Avem două paciente, una de la Spitalul Săpoca, una de la Ojasca, au  vârste aproximative de 40 și respectiv 60 de ani. Sunt imobilizate la pat. La început au fost agitate, probabil din cauza schimbării mediului ambient, însă acum sunt bine. Primesc tratament psihiatric și pentru COVID-19”, a declarat pentru șansanews.ro directorul medical al Spitalului Municipal din Rm.Sărat, Felicia Vasile. Sursa citată informează și că s-a trecut imediat la dezinfecția întregului spital.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *