Cristi Borcea, chinuit de insomnie. Nu a mai dormit fără pastile de peste 10 ani

Cristi Borcea, fostul acţionar al echipei de fotbal Dinamo, a avut cu adevărat o viață plină de întâmplări mai mult sau mai puțin plăcute.

Toate experiențele pe care le-a trăit l-au marcat considerabil, însă cel mai mult a avut de suferit din cauza anilor petrecuți la închisoare. Cea mai gravă problemă cu care se luptă insomnia, care îi dă bătăi de cap de mai bine de 10 ani,

Cristi Borcea nu poate dormi

Cristi Borcea a avut o viață extrem de complicată în ultimii ani. Cunoscutul acționar de la Dinamo a petrecut cinci ani în închisoare, timp în care s-a schimbat complet și s-a confruntat unele dintre cele maiu grele situații. Doar gândul că este departe de familie, că trebuie să stea mereu cu teama că ar putea fi agresat de alt deținut și ideea că libertatea îi este complet luată l-au împins pe Borcea către depresie.

Mai mult, insomnia s-a agravat. Deși avea probleme cu somnul dinainte de a merge în închisoare, după ce a pierdut campionatul cu Urziceni, lucrurile s-au complicat și mai tare de când a fost închis. Prosperul om de afaceri nu doarme deloc noaptea fără ajutorul pastilelor, este agitat și încă se gândește la traumele din închisoare, despre care crede că îl vor urmări toată viața.

”Nu am fost ”nevrozat” în pușcărie dar am avut probleme cu somnul. Și le am și acum. Eu dorm foarte puțin și iau pastile. Fără pastile nu dorm deloc noaptea. A doua zi dorm între o jumătate de oră și o oră. Problema asta a apărut când am pierdut campionatul cu Urziceni, în 2009. Sunt momente și acum, după doi ani, în care visezi ce se întâmpla în pușcărie, rămâi cu traume ”, a povestit Cristi Borcea la emisiunea ”Poezie și delicatețuri” de la Prima TV.

Problema lui nu are rezolvare

Cristi Borcea a mărturisit că a mers la medici din Europa, dar și din America, dar nimeni nu l-a putut ajuta. Deși problema aceasta ar trebui să fie una de scurtă durată, la el s-a întins deja pe mai bine de un deceniu, ceea ce nimeni nu poate înțelege.

Când nu poate dormi, Cristi Borcea își găsește diferite activități. La fel ca în închisoare, unde nu avea nimic de făcut pe timpul nopții, se apucă de citit ore în șir, pentru a uita de somn.

“M-a luat nea Ion Țiriac, m-a dus prin Germania, am fost eu în America, am fost în Elveția… Am fost la toți, mi-au pus pe cap…să dorm… N-au putut să facă nimic. Așa că nu aveam ce să fac noaptea în închisoare, m-am apucat de citit. Altceva, ce să faci?”, a mărturisit Borcea.

Admin