Cristiano Ronaldo, ajutor uriaș pentru bolnavii de coronavirus. Fotbalistul își transformă hotelurile în spitale

Cristiano Ronaldo nu a rămas indiferent în ceea ce privește pandemia de coronavirus. Celebrul fotbalist a luat o decizie importantă: își va transforma hotelurile în spitale. Totul pentru a-i ajuta pe bolnavii diagnosticați cu virusul ucigaș din China să se vindece

Cristiano Ronaldo i-a luat pe toți prin surprindere, atunci când a anunțat public că lanțul lui de hoteluri se va transforma în spitale, ajutându-i în acest fel pe oamenii infectați cu coronavirus să se trateze cât mai repede, în condiții bune.

Faimosul fotbalist de la Juventus a luat decizia de a-și transforma lanțul hotelier din Portugalia în spitale. Ba mai mult, acesta a hotărât că toate tratamentele menite să-i ajute pe bolnavii de coronavirus să fie plătite de el. Ronaldo va suporta și cheltuielile în legătură cu salariile medicilor și ale asistentelor din spitale.

Ronaldo se află acum în carantină în locuința sa din Madeira, după ce colegul său, Daniele Rugani, a fost testat pozitiv cu COVID-19 în urmă cu puțin timp.

De curând, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, susținând că este alături de cei care luptă împotriva coronavirusului, printre aceștia numărându-se și colegul său de breaslă, Daniele Rugani.

Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume.

Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie.

Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese.

Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani. Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora”, a fost mesajul postat de Ronalo pe rețelele sociale.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *