Cu cine se iubeste, de fapt, Gianina din Las Fierbinti in viata reala

Putem spune faptul ca Gianina este personajul feminin cu cel mai succes din serialul Las Fierbinti de la Pro TV. Anca Dumitra isi tine departe viata personala de ochii curiosilor, dar au aparut imagini in presa cu iubitul ei.

Anca Dumitra (33 de ani) interpreteaza personajul Gianinei in serialul Las Fierbinti de la Pro TV si este una dintre cele mai frumoase aparitii feminine din serial. Actrita are fani in intreaga tara si isi tine departe viata personala de ochii curiosilor.

Chiar intr-un interviu pentru emisiunea La Maruta, actrita a marturisit ca este o persoana discreta si nu doreste sa dea detalii despre viata personala. „Gianina il are si pe Robi, si pe Giani. Gianina are mai multi. Este discreta Anca Dumitra”, a glumit actrita intr-un interviu pentru emisiunea La Maruta.

Insa, Anca Dumitra a fost fotografiata in Bucuresti alaturi de iubitul ei. Este vorba despre un tanar misterios, al carui nume inca nu s-a aflat. Se pare ca cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste, departe de ochii curiosilor.

Cum a ajuns Anca Dumitra sa joace in Las Fierbinti

Anca Dumitra spune ca si-a descoperit latura comica atunci cand a inceput sa filmeze pentru serialul Las Fierbinti. Inainte de asta, actrita a interpretat doar roluri dramatice.

„In cei cinci ani de facultate nu m-am remarcat cu comedia. Am facut numai chestiile dramatice din scoala, le-am cam bifat pe toate. Si apoi a venit treaba asta cu serialul si m-a luat si pe mine prin surprindere, ca nu stiam ca am si latura asta comica”, a povestit Anca Dumitra.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *