Cu cine și-a petrecut Rafaelo noaptea, după ce Vulpița a recunoscut că s-a îndrăgostit de el

Vulpița a recunoscut în diret că are sentimente pentru Rafaelo, alături de care tocmai a lansat o piesă.

Mirela Vaida a întrebat-o dacă și-ar doi ca între ea și Rafaelo să fie mai mult decât o colaborare, poate chiar o relație. Vedeta a răspuns, fără să se gândească prea mult, că DA.

Moderatoarea emisiunii – care, apropo, a vorbit pentru prima oară despre relația de rudenie cu Vulpița –  a rămas șocată de răspunsul Vulpiței, pe care ulterior l-a schimbat și a spus că nu-și dorește mai multe cu Rafaelo.

De când l-a cunoscut pe Rafaelo și se află în preajma lui, Veronica radiază de fericire. Când este prezentă în platoul emisiunii cu Viorel o apucă plânsul și se ceartă.

Mirela Vaida a observat această schimbare la Vulpița și i-a transmis să aibă grijă ce decizie va lua: 

„Te cunosc și îți spun să ai grijă. Viața ta nu e asta de acum, cu mașini de aur, cu povestea din videoclip, viața e cea care îți rămâne, după ce se termină treaba asta, adica Viorel și copilul vostru”.

Unde și-au petrecut Vulpița și Rafaelo noaptea, fără Viorel

După ce și-a declarat dragostea, Vulpița și Rafaelo s-au dus la o altă emisiune, unde au cântat noua lor melodie. Vulpița a fost singură, fără Viorel. Cei doi s-au distrat de minune, ba chiar s-au filmat în culise în timp ce dansau.

După ce s-a terminat emisiunea, Rafaelo s-a întors acasă, unde a sărbătorit alături de mai mulți prieteni, în timp ce Vulpița s-a întors cel mai probabil la Viorel.

MIRELA VAIDA A RUPT TĂCEREA. A DEZBĂTUT CEL MAI SENSIBIL SUBIECT

Printre persoanele cu care Rafaelo și-a petrecut noaptea se află și un fost cocnurent de la Puterea dragostei, Cristi, și un fost concurent de la Exatlon, Iulian.

Vulpița și Rafaelo au lansat piesa „Doi îndrăgostiți lulea”. Cum sună melodia?

Cu toate că Viorel Stegaru nu a fost de acord cu colaborarea dintre Veronica și Rafaelo, iată că nimic nu a stat în calea Vulpiței, care a lansat astăzi melodia „Doi îndrăgostiți lulea”, într-o colaborare explozivă alături de artistul Raffaelo, fost concurent în casa Puterea dragostei. 

Femeia din Blăgești vrea să dea din nou lovitura și să ajungă încă o dată în top, iar pentru asta a trecut și peste cuvântul soțului ei, riscând să ajungă la divorț.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *