Cum Arată Copiii Lui Cătălin Crișan Din Prima Căsnicie. Nimeni Nu Îi Recunoaște

Îţi vine să crezi că în imagine sunt copiii lui Cătălin Crişan? Sunt copiii din prima căsătorie. Artistul a împlinit 53 de ani la începutul anului şi spune că este ”o vârstă nici așa, nici așa”.

Ultima mutare a prințului Harry: Divorțul este inevitabil?

Ihre Bewegungen sind hypnotisierend! Sehen Sie Sarah Lopez tanzen
Totuşi, admite el, ”viitorul meu e mai scurt decât trecutul”.

Răriş şi Daria sunt de o frumuseţe răpitoare şi rovin din căsnicia cu Lucia Bubulac. Se pare că ei au moştenit de la tata şi talentul de a cânta.

Artistul a avut o viaţă personală destul de tumultuoasa. Mai întâi a divorţat, în 2009, de Lucia Bubulac, pentru a fi împreună cu Ioana Alina Cupsa, tot de profesie medic. După numai un an de relaţie, aceasta i-a dăruit un copil. Pe parcursul relaţiei cu Ioana Alina Cupsa, relaţia lui Cătălin Crişan cu copiii din prima căsătorie era foarte rece şi distanţă. În 2017, cei doi s-au despărţit, iar copiii au reluat legătura cu el. Se pare că, acum, sunt foarte apropiaţi.

Cine este Cătălin Crişan
Cătălin Crişan este un cântăreţ de muzică uşoară românească. S-a născut pe 6 februarie 1968 şi a debutat în 1987, în cadrul unui concurs din Mamaia, unde a luat premiul I la secţia de Interpretare. Câţiva ani a fost căsătorit cu Lucia Bubulac, de profesie medic. După 14 ani de căsnicie a divorţat şi a început o relaţie cu alt medic. După numai 2 ani a divorţat şi de a doua soţie, Ioana Alina Cupsa

Admin