Cum arată fiica lui Bursucu de la Kanal D. Anays este o frumusețe de fetiță

Colegul de emisiune al celebrei Teo Trandafir este un tătic fericit și totuși puțină lume știe cum arată acum Anays, fiica lui Bursucu, care are aproape doi ani și jumătate. Fetița este răsfățată ca o adevărată prințesă, iar părinții se mândresc cu ea.

Bursucu de la Kanal D este, fără doar și poate, un tată fericit. Fetița lui a împlinit în vară doi anișori, iar acum este o adevărată prințesă! Anays vorbește cursiv și este de o frumusețe aparte.

Adrian Cristea, prezentatorul de la Kanal D a postat recent un videclip pe contul său de Instagram cu Anays, fetiță pe care o are cu logodnica sa, Andreea. Bursucu a fost nevoit să stea departe de familie în pandemie, deoarece acesta făcea naveta între Constanța și Capitală.

Cum arată Anays, fiica lui Bursucu

Chiar dacă are doar doi ani și jumătate, pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, Anays a făcut o urare de „La mulți ani” tuturor românilor. Îmbrăcată în straie populare, cu părul împletit în codițe, româncuța, i-a cucerit pe fanii partenerului de platou al lui Teo Trandafir de pe Instagram.

Anays le-a urat oamenilor să aibă o zi națională fericită printr-un „La mulți ani” spus din sufletul unui copil. Mai mult, Bursucu a povestit că nu și-a imaginat niciodată cât de mult îi va schimbă viața fetița sa. El a precizat că o iubește din dot sufletul și este tare mândru de ea. În ziua în care a venit pe lume, pe 12 iulie 2018, realizatorul tv și coregraful cunoscut în urmă participării la „Dansez pentru ține” a făcut câteva declarații emoționante.

Sunt foarte fericit, sunt încă în stare de șoc, abia pot să vorbesc, e bucurie greu de descris.”
Adrian Cristea „Bursucu”

A dispărut de câteva zile de la Kanal D

Bursucu a dispărut de pe micul ecran din emisiunea Teo Show începând cu ziua de luni, 30 noiembrie. Acum, telespectatorii se îngrijorează cu privire la carismaticul prezentator Adrian Cristea. Emisiunile speciale de Sfântul Andrei și 1 Decembrie de la ora 15:00 au fost prezentate de Teo Trandafir și Mihai Mitoșeru, telespectatorii fiind surprinși de această schimbare neanunțată a postului de televiziune.

Întrucât edițiile acestea au fost cel mai probabil înregistrate, lumea se aștepta ca Adi Cristea să apară astăzi în emisiune, când este în direct, însă n-a fost să fie așa. Tot ce s-a putut afla cu referire la acest subiect este că Bursucu nu va apărea o perioadă în emisiunea Teo Show. Așadar, telespectatorii îl vor vedea alături de Teo Trandafir în zilele următoare tot pe Mitoșeru.

Însă nu e prima oară când Mitoșeru este soluția salvatoare a producătorilor de la Kanal D. Bursucu a mai fost înlocuit de celebrul actor la cârma emisiunii „Se strigă darul”. Andreea Mantea a prezentat un sezon întreg cu Mitoșeru, căci lui Adi Cristea i-au fost date pe mână alte proiecte, el fiind și prezentatorul show-ului „Roata norocului”.

În altă ordine de idei, la cum arată fiica lui Bursucu, putem spune că Anays a moștenit toate trăsăturile frumoase de la părinți.

Admin