Cum arată Namiko, fetița lui Cabral Ibacka

Andreea Ibacka a născut-o pe Namiko pe 4 decembrie 2018. Pentru actriță, fetița este primul ei copil, în timp ce Cabral mai are o fată, Inoke, în vârstă de 17 ani, din căsnicia cu Luana Ibacka.

Cabral și Andreea Ibacka s-au ferit până acum să le arate fanilor chipul fetiței lor, Namiko, în vârstă de 1 an și 5 luni.

Însă, se pare că prezentatorul de televiziune s-a răzgândit, iar joi seară a postat o imagine pe Instagram în care apare alături de fiica sa.
Citeşte întreaga ştire: Cum arată Namiko, fetița lui Cabral Ibacka

În fotografie Cabral o ține în brațe pe Namiko care doarme liniștită. Micuța este brunetă și creață și pare să semene cu celebrul ei tată. Andreea Ibacka a născut-o pe Namiko pe 4 decembrie 2018.

Pentru actriță, fetița este primul ei copil, în timp ce Cabral mai are o fată, Inoke, în vârstă de 17 ani, din căsnicia cu Luana Ibacka. Andreea a explicat că numele fetiței sale a fost ales de sora ei mai mare și înseamnă „Copilul valurilor”.
Citeşte întreaga ştire: Cum arată Namiko, fetița lui Cabral Ibacka

Namiko, „copilul valurilor”, un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, a scris soția lui Cabral pe blogul ei.
Citeşte întreaga ştire: Cum arată Namiko, fetița lui Cabral Ibacka

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.