Cumplit. A vrut să-i scape de păduchi, dar i-a omorât

Tragedie fără margini într-o familie din județul Brașov. Doi copii au murit și al treilea este în stare gravă la spital după ce s-au intoxicat cu insecticid. Mama lor a încercat să-i scape de păduchi, fără să-și dea seama cât de toxică este soluția și ce urmări dramatice poate acea gestul său.

Copii morți după ce s-au intoxicat cu insecticid

Femeia din județul Brașov le-a spălat pe cele trei fetițe ale familiei, cu insecticid pe cap, pentru că aveau păduchi. În urma acestui gest, două fetițe și-au pierdut viața, iar a treia este în stare gravă la spital. Intoxicată cu insecticid a fost și mama lor, dar și bunica lor, care se afla cu ele.

Soluția cu care femeia a încercat să scape de păduchi este una extrem de toxică, folosită pentru râia la animale. Cazul este cu adevărat dramatic.

Pentru două dintre cele trei fetițe, medicii nu au mai putut să facă nimic.

Au venit părinţii cu copiii în braţe. Copiii erau în stop cardio-respirator. Faptul că au fost în mediu închis, iar copiii erau cu părul ud, îmbibat în soluţie, a contat enorm, din păcate, a spus medicul Elena Năpa pentru Observator.

Cele două copile avea 7, respectiv 9 ani și s-au stins din viață, în ciuda eforturilor medicilor de pe Ambulanță care le-au resuscitat chiar în fața porții. Sora lor a ajuns în stare gravă la spital.

E în stare gravă, în stop cardio-respirator resuscitat, în momentul acesta este în Terapie Intensivă. Starea ei este foarte gravă, iar prognosticul este rezervat. Probabil că nu a fost diluată soluția aceea și total nepotrivită pentru păduchii omului, a declarat Liliana Ciobanu de la UPU SMURD Târgu-Mureş.

Copii intoxicați cu otravă pentru șobolani

Cazul acesta amintește de unul similar petrecut anul trecut într-o familie din județul Iași. Doi copii au decedat după ce mama lor a pus otravă pentru șobolani în camera în care ei dormeau. Intoxicația s-a produs pe cale respiratorie.

Cei doi micuți locuiau împreună cu mama lor, tatăl fiind plecat la muncă în străinătate. Femeia nu și-a dat seama că gestul ei va fi fatal pentru cei doi copii.

Admin