Cutremurător! Un actor italian, blocat în casă cu cadavrul surorii sale! ”Suntem ruinați”

Coronavirusul se răspândește amețitor de repede și face din ce în ce mai multe victime în Europa. Dacă în China, acolo unde virusul a luat prima dată amploare, oamenii au început să se vindece încet, încet, în Europa epidemia a bubuit

Un actor italian, care se află în carantină acasă, după ce a fost depistat pozitiv cu virusul ucigaș, spune că trăiește în casă alături de cadavrul surorii sale. Persoana dragă a murit seara, după ce a fost testată pozitiv și ea cu coronavirus. Teresa Franzese suferea, de asemenea, și de epilepsie, arată The Independent.

Luca Franzese, actorul din serialul ”Gomorra”, care se află în Napoli în carantină la domiciliu, este îndurerat, iar situația din Italia nu este deloc bun, murind din ce în ce mai multe persoane de virus. De asemenea, și ceilalți membrii ai familiei au fost depistați pozitiv cu virusul și se află în carantină, acasă.

Sora mea a murit ieri, probabil din cauza virusului, și așteptăm răspunsuri încă de aseară. Suntem ruinați. Italia ne-a abandonat. Să rămânem puternici împreună. Vă rugăm să distribuiți acest mesaj”, a spus bărbatul îndurerat pe rețelele de socializare.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *