DAN NEGRU, MESAJ DUREROS PE FACEBOOK DUPĂ MOARTEA LUI RAMON CHICIREANU: ”AM FILMAT ȘI EU CU EL

Ramon Chicireanu, fostul concurent de la Masterchef s-a stins din viață, după o lungă luptă cu cancerul. Familia și persoanele care l-au cunoscut sunt în stare de șoc. Vedetele din showbiz și-au exprimat regretul atunci când au auzit această veste, iar printre ele se numără și Dan Negru.

Vestea că Ramon Chicireanu s-a stins din viață a căzut ca un trăsnet. La numai 37 de ani, tânărul a pierdut lupta cu o boală nemiloasă: cancerul. Ramon a încercat mai multe tratament și a luptat până în ultima clipă. Nu a vrut ca nimeni să știe despre greutatea pe care o ducea pe umeri de atâta timp.

Din păcate, în ciuda eforturilor făcute de medici, organismul tânărului a cedat. Oamenii care l-au cunoscut pe Ramon nu-și pot reveni din șoc, iar Dan Negru a publicat un mesaj dureros pe Facebook.

”Aflu ca a murit un concurent celebru al unor show-uri tv, Ramon.

Am filmat și eu cu el…

La 37 de ani și l-a doborât boala care ucide peste 1,7 milioane de europeni pe an: cancerul.

Peste 50 mii de români mor anual de cancer!

20 milioane au fost depistați anul trecut in toată lumea și peste 10 milioane mor in fiecare an!

Cancerul e fără breaking news!

Doar uneori, când moare vreunul cunoscut”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Un membru al familiei lui Ramon Chicireanu a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook, prin intermediul căruia îi îndeamnă pe oameni să doneze și să ajute la repatrierea trupului fără viață al acestuia.

Ramon s-a stins în această dimineață după o luptă crâncenă de TREI ani de zile cu cancerul. L-a bătut de DOUĂ ori, iar a treia oară a pierdut lupta. A ținut totul pentru el, dar când a simțit că este la final și când i s-au mai dat doar câteva săptămâni de viață a permis ca povestea lui să fie publică. Voia să încerce un alt timp de tratament care costa enorm. A luptat până în ultima clipă pentru a nu-și lăsa familia singură. Ramon este în Germania și trebuie repatriat. Din cauza epidemiei Coronavirus, procedurile sunt aproape imposibile. Familia lui e aici în stare de șoc. El este acolo! TOTUL COSTĂ!
Nu au cerut niciodată bani și nici nu au vrut ca durerea lor să ajungă publică. Decizia a fost a lui Ramon. Membrii familiei sunt epuizați fizic și psihic. Primesc sute de telefoane zilnic și mii de mesaje.

AU NEVOIE DE LINIȘTE!
Permiteți familiei să-l plângă pe Ramon ÎN LINIȘTE!

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *