David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Cum s-a filmat fiul Luminiței Anghel: “Moartea mea

David Pușcaș surprinde! După o perioadă lungă în care nu a mai fost în vizorul fanilor săi, a revenit cu o schimbare uriașă.

Cum s-a filmat acesta și ce a decis să le spună celor care îl urmăresc în mediul online?

Cum s-a filmat David Pușcan, fiul Luminiței Anghel?

David Pușcaș și Luminița Anghel au ales, în urmă cu mulți ani, să-și spele rufele în familie, să fie transparenți și cu această abordare să ajute alți părinți sau copii care se aflau în situația lor.

David avea o perspectivă mai încrucișată a vieții, mai ales că era la un pas să cunoască ce înseamnă responsabilitatea, iar Luminița nu știa cum să-l înțeleagă și să-l ocrotească, dacă el nu îi dă voie și o îndepărtează prin diverse gesturi și alegeri adolescentine.

Cu toate astea, apele s-au liniștit, poate pentru că unul dintre ei a renunțat la propria perspectivă și a cuprins-o pe-a celuilalt sau pur și simplu ambii au ajuns să meargă pe același drum.

E cert că un ajutor imens a fost faptul că David s-a mutat singur, departe de mama adoptivă, tatăl vitreg și fratele său mai mic. Acesta a trecut clar printr-o schimbare enormă. Tânărul pare că gândește și trăiește mai luminos decât oricând.

Deși obișnuit cu viața de noapte și cu distracție și oameni alături cu care să împărtășească diverse, se poate bucura de clipele de liniște din izolare.

Moartea mea e singurătatea„

Fiul Luminiței Anghel își ocupă timpul cu muzica, cititul, curățenia, dar și cu content-ul pe care trebuie să-l facă pe canalul său de YouTube. Deși nu postează regulat, iar fanii au senzația că a lăsat din nou de izbeliște pasiunea sa de a crea filmulețe, David se întoarce de fiecare dată și le demonstrează contrariul. 

”Sunt dependent de oameni, moartea mea e singurătatea, stau singur de șase ani. Îmi place, când mă trezesc din somn, să sun pe cineva”,  a spus el în video, în momentul în care vizibil că s-a întristat foarte tare, dat fiind situația în care suntem.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.