De ce este chemată Vulpița zilnic la Acces Direct, deși Antena 1 a luat amendă de 100.000 de lei de la CNA

Continuă discuțiile referitoare la aparițiile constante ale Vulpiței din Vaslui la emisiunea ”Acces Direct” de la Antena 1.

În ultima vreme, Consiliul Național al Audiovizualului a fost ”bombardat” cu reclamații, expeditorii considerând că Veronica Stegaru și soțul ei nu au ce să caute pe ”sticlă” fiindcă nu pot oferi decât un exemplu lamentabil din care nimeni nu are ceva de învățat.

Totuși, Mirela Vaida a spus că emisiunea ”Acces Direct” prezintă foarte multe povești de viață, iar Vulpița din Vaslui este personaj principal într-o astfel de poveste. Dar unde este adevărul, în ultimă instanță, și de ce a devenit Vulpița nelipsită de la Antena 1? Răspunsul este unul simplu – audiențele înregistrate. Emisiunea ”Acces Direct” – cu Vulpița și Viorel Stegaru în prim-plan – a reușit să ajungă pe locul al doilea în audiențe, fiind devansată doar de ”Românii au Talent”. Și, ceea ce părea imposibil, din punctul de vedere al multor telespectatori, s-a întâmplat.

Postul a primit deja o amendă-record de la CNA, 100.000 de lei, pentru discuții fără perdea, la ore accesibile minorilor, conform paginademedia.ro, însă ce mai contează amenda când este vorba despre o audiență-record?   A fost un „spectacol al degradării umane”, a afirmat Dorina Rusu, membru în CNA, în ședința are a decis amendarea televiziunii, potrivit sursei citate mai sus.

”O realitate des întâlnită, produs al societății românești”

Mirela Vaida a declarate că acest caz atât de mediatizat al ”Vulpiței din Vaslui” nu reprezintă ”un exemplu de urmat”, fiind doar prezentat ca o ”realitate des întâlnită”.

”Nu am prezentat și nu prezentăm acest subiect ca pe un exemplu de urmat, sub nicio formă. Ci ca pe o realitate des întâlnită, produs al societății românești sau, mai degrabă, “victimă” a ei. Eu prezint acest caz și evoluția lui zilnică, pentru că telespectatorii țin în viață, în număr atât de mare, această poveste. Altfel, emisiunea Acces Direct s-a ocupat și se va ocupa mereu de cei mai defavorizați de soartă, de tarele societății, încercând să îndrepte și să ajute, acolo unde îi stă în putere”, a mai declarat prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, potrivit a1.ro.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.