DE CE NU POATE VULPIȚA SĂ ÎI FIE FIDELĂ LUI VIOREL „VREA CA EL SĂ…”

Ies la lumină noi dedesubturi din telenovela momentului, dintre Veronica Stegaru și soțul ei, Viorel, iar Rafaelo a pus punctul pe „i” și

a explicat, de ce ar greși Vulpița mereu în fața lui Viorel și de ce a ajuns să fie criticată de oamenii care o urmăresc la Antena 1. 

Rafaelo, colegul de breaslă al Vulpiței, din lumea muzicală, continuă dezvăluirile. În exclusivitat, talentatul artist a povestit totul despre cuplul momentului, format din Vulpița și Viorel.

Rafaelo a mărturisit că, în spatele camerelor de filmat, în viața de zi cu zi, cele două personaje de la Acces Direct, Veronica și Viorel Stegaru, sunt foarte plăcute și chiar modeste și pline de viață.

Cu toate acestea, Rafaelo a scos în evidență un detaliu interesant din interiorul căsniciei dintre Vulpița și Viorel.

Artistul ne-a declarat că Viorel este extrem de autoritar și ar vrea ca toate lucrurile să se desfășoare fix așa cum își dorește el, motiv pentru care Vulpița s-a cam săturat să primească ordine și, din această cauză, ar mai călca strâmb și ar mai face anumite prostioare.

Viorel e orgolios și încăpățânat”Chiar dacă fiecare dintre cei doi are defectele lui, Rafaelo a avut numai cuvinte de laudă, atât la adresa Vulpiței, cât și la adresa lui Viorel.

„În afara emisiunii, Vulpița, ca om, este foarte de treabă. Chiar pot să spun că are un suflet bun și o inimă mare, acceptă sfaturi și nu este încăpățânată deloc. Și Viorel e băiat bun, foarte sufletist, dar e orgolios și încăpățânat, vrea ca totul să fie așa cum dorește el și femeia să nu facă nimic. Dacă ar ști să se comporte cu Veronica, ea n-ar mai greși. Vrea ca el să fie mai înțelegător”, a mărturisit Rafaelo

Pentru că piesa lor a adunat vizualizări record în numai două zile, am vrut să știm dacă mai au de gând să colaboreze împreună și de acum înainte. Extrem de deschis, Rafaelo ne-a povestit că, dacă fanii lor vor mai cere o colaborare, ei le-o vor oferi cu tot dragul.

Dacă lumea cere încă o colaborare, eu o să mai scot piese cu Vulpița. Fanii mei sunt cei care pot decide dacă merită să colaborez și pe viitor cu ea”, a spus artistul. Mai mult, Rafaelo le-a transmis un mesaj radical tuturor răutăcioșilor care vorbesc urât la adresa Vulpiței de la Acces Direct.

„Celor care o critică pe Vulpița le transmit să gândească înainte de a vorbi negativ la adresa ei, iar dacă ei nu o plac de nicio culoare, să nu o mai urmărească! Veronica nu a ajuns singură cunoscută, oamenii au făcut-o! Eu merg pe ideea că dacă îți place ceva, apreciezi, dacă nu îți place, mergi mai departe!”, a mai spus artistul.

Mirela Vaida, foc și pară după ce Nelson Mondialu a spus că e verișoară cu VulpițaDe patru luni, de când Vulpița și Viorel au ajuns vedete la emisiunea Acces Direct, Mirela Vaida s-a tot confruntat cu diverse controverse. Acum, prezentatoarea de la Antena 1 a răbufnit, după ce Nelson Mondialu a lansat o dezvăluire-șoc în mediul online!

De curând, controversatul personaj a susținut că prezentatoarea emisiunii Acces Direct și Vulpița ar fi verișoare, iar gazda de la Antena 1 nu a rămas deloc indiferentă la o asemenea bârfă, care a stârnit mare vâlvă!

Am intrat ca să vă zic ceva ce nu știe lumea. O să se afle, dar eu am aflat înainte. Supriza secolului 21. Știe tata Nelson Mondialu! Mirela Vaida, verișoară cu cine? Cu Veronica din Blăgești! Băi, oameni! Auziți aici! Mirela Vaida e neam cu Vulpița! Ați înțeles ce vreau să scot în evidență? Verișoare mai îndepărtate”, a spus Nelson Mondialu, într-un live.

Mirela Vaida a reacționat și a mărturisit că nu o leagă niciun grad de rudenie de Veronica Stegaru.

„Lumea spune că suntem verișoare. Adevărul e că aș putea să-ți fiu mamă. Spune că semănăm (…) Nu avem legătură una cu cealaltă. Nu avem treabă, chiar dacă lumea încearcă să spună asta. Ne leagă patru luni de zile de viață în platou, dar nimic mai mult”, a spus Mirela Vaida.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *