De joi îl tot caută, acum l-au găsit! E mort… Câtă durere! Șocant ce s-a întâmplat cu băiețelul de doar 7 ani:

Julian Cadman, copilul căutat de autorități în Barcelona, a fost declarat mort, fiind una dintre cele 13 victime ale atacului terorist de joi seara de pe Las Ramblas, scrie BBC News.

Julian Cadman, copilul cu dublă cetățenie britanică și australiană, a fost ucis în atacul terorist din Barcelona, a confirmat poliția catalană.

Băiatul de șapte ani era căutat după ce familia lui a făcut un apel pe rețelele de socializare după ce băiatul a dispărut în momentul atentatului.

El este unul dintre cei 13 oameni care au fost uciși când o mașină a intrat joi în mulțime pe Las Ramblas din Barcelona.

În zilele de după atacul terorist, a existat o confuzie în rândul publicului dacă Julian era viu sau mort din cauza unor rapoarte conflictuale despre locul în care s-ar fi aflat.

Tatăl său, Andrew, de 42 de ani, a fost dus la institutul criminalist și l-a identificat pe băiat. Mama lui Julian – care este din Filipine și cunoscută sub numele de Jom – se află în spital cu ambele picioare rupte după ce a fost lovită de mașină.

Cel puțin 14 oameni au murit și 130 au fost răniți, după ce o dubă a intrat în mulțimea aflată în cartierul istoric Las Ramblas și câteva ore mai târziu o mașină a intrat în mulțimea de pe faleza din stațiunea Cambrils. Acesta este al doilea atentat care loveste Spania, după atacurile teroriste care au avut loc în Madrid, în anul 2004, care au fost revendicate de o grupare afiliată Al-Qaida. Atacul din Barcelona a fost revendicat de gruparea teroristă Statul Islamic, care a semănat teroare în Europa în ultimii doi ani. Printre victime se numără și trei români, potrivit Ministerului Afacerilor Externe.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *