De La Câteva Sute De Lei, A Ajuns La Mii De Euro!

Înainte de a ajunge la TV și de a deveni vedetă, Vulpița a trebuit să își drămuiască atent banii.

Primea o sumă de la stat care abia îi ajungea pentru a-și duce traiul de la o zi la alta, o sumă care nu acoperă nici măcar un mic fragment din „încasările” pe care le are în această lună!

Mai exact, Vulpița și Vio trăiau de pe urma asistenței sociale, primind astfel câte 357 de lei lunar, pentru amândoi, la care se adăugau 82 de lei oferiți familiilor cu un singur copil, conform playtech.ro.

Vulpița are acum o adevărată avere
Ei bine, este clar că banii nu mai sunt acum o problemă pentru soții Stegaru. Cei doi locuiesc într-un superb apartament din Capitală și au și cu ce să se întrețină. Veronica a dat lovitura cu piesele pe care le-a făcut cu Axinte și cu Rafaelo, cea din urmă strângând 5 milioane de vizualizări pe Youtube.

Pentru cei care nu știu, se fac bani frumoși de pe urma vizualizărilor de pe Youtube, calculate atent de platforma video. Fiecare 1.000 de vizualizări costă o anumită sumă – să presupunem, în acest, caz că este vorba de 1 euro. În aceste condiții, Vulpița și Rafaelo au obținut în jur de 5.000 de euro de pe urma succesului lor!

Evident, costul exact pe mia de vizualizări nu o știm și este probabil ca nu toți acești bani să ajungă în buzunarele Vulpiței, dar un lucru este clar: Veronica Stegaru a ajuns să valoreze mii de euro!

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *