Delia dată de gol de mama sa, cât cheltuie artista în vacanțe

Delia este cunoscută pentru vacanțele sale exotice, dar și cheltuielile enorme pe care le face. Chiar sora ei a dezvălui la Antena 1, într-un roast la iUmor că sora sa cheltuie foarte mulți bani pe haine și vancațe luxoase.

Delia și-a dus mama în vacanță și dezvăluit suma fabuloasă pe care o cheltuie fiica sa

Recent Delia și soțul ei au invitat-o pe Gina Matache, dar și pe tatăl artistei la o vacanța la care românii doar visează.

Prima locație în care au aterizat a fost Dubai, unde au stat o săptămână. Nu s-au oprit doar la orașul celebru și au vizitat mai multe locuri.

Mama Deliei a povestit că s-a simțit ca un copil care se bucura de tot ce a apucat în Dubai și experiența abia avea să înceapă.

”În Dubai am stat o săptămână. A fost superb, a fost vis. Au luat copiii o vacanță în care să nu stăm doar într-un singur loc, am bifat mai multe locații. Am fost cu Delia și cu Răzvan. Au fost locurile lor diferite și mi-au zis:

”Hai mama, să guști și tu”. M-au dus pe unde știau ei că este de văzut ceva deosebit. Eram ca un copil care a văzut pentru prima oară nu știu ce minunăție.”, a declarat Gina Matache la ”Showbiz Report”, de la Antena Stars.

Imediat după Dubai, s-au dus în Maldive unde au stat în celebrele resorturi de pe o insulă în căsuțele celebre acoperite cu stuf, dar une au avut parte de toate condițiile de lux.

Mama Deliei a declarat într-un interviu la Antena Stars că o noapte costa 4000 de euro și că vacanța din Maldive a fost cadoul Deliei de 8 martie.

După Maldive a urmat Egypt o vacanță făcută cadou tătălui.

”După am fost în Maldive, unde a fost mai pe relax așa, pentru că era totul izolat pe o insulă, dar cu dotările de ultimă generație în cameră. Adică, de unde vedeai așa niște căsuțe acoperite cu stuf, în interior era tot ce își trebuia, era superb. A fost 4.000 și ceva de euro noaptea.

Eu nu am știut unde merg. Am aflat după. Excursia aia a fost în contul zilei de 8 martie. După am plecat în Egipt. Nu era pentu mine, era pentru taică-su. Am stat o săptămână în Egipt.”, a mai spus mama Deliei Matache.

Admin