Descoperire macabră în Mediaș. Poliţiştii au descoperit într-o locuinţă cadavrul unei femei

Poliţiştii din Mediaş, judeţul Sibiu, au deschis o anchetă după ce au găsit într-un apartament cadavrul unei femei, pe care vecinii nu o mai văzuseră de câteva zile.

Atunci când i-au cerut fiului acesteia să le permită accesul în casă, întrucât se simţea un miros puternic, bărbatul s-a închis în locuinţă şi s-a spânzurat.

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, poliţiştii din Mediaş au deschis cercetări după ce au fost anunţaţi telefonic, de locatarul unui bloc, despre faptul că vecina sa nu a mai fost văzută de câteva zile, iar din apartament se simte un miros puternic.

„La faţa locului poliţiştii au stat de vorbă cu fiul acesteia, care le-a spus că mama sa lipseşte, este plecată de acasă şi a închis repede usa, refuzând să mai deschidă.

Întrucât poliţiştii au insistat să deschidă, mirosul suspect fiind puternic, au solicitat sprijin colegilor de la ISU Mediaş pentru a intra in imobil”, arată sursa citată.

Atunci când au intrat în apartament, poliţiştii au constatat că bărbatul, în vârstă de 67 de ani, care le-a deschis iniţial era decedat, prin spânzurare, iar mama acestuia, în vârstă de 86 de ani, era moartă la rândul său.

La fata locului a fost solicitat şi un medic legist.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din Medias, urmând ca în funcţie de rezultatul autopsiei privind cauza decesului să fie stabilită şi încadrarea juridică a faptei

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *