Descoperire șocantă pe o plajă din Marea Britanie! Trupul unei tinere a fost găsit în apropierea mării, după ce fusese dată dispărută de mai multe zile

Cadavrul unei tinere agente imobiliare a fost găsit pe o plajă, la mai bine de trei săptămâni de la dispariția ei.

Familia și apropiații sunt devastați și au dubii în privința morții fetei.

Chelsie Dack avea 23 de ani și lucra ca stagiar la o firmă de imobiliare din Suffolk, Anglia. Ea dispăruse de la domiciliul ei în data de 20 aprlie, prietenii ei fiind cei care au anunțat dispariția.

Familia tinerei a împărțit afișe în speranța că cineva ar fi putut să o găsească sau măcar să ofere informații.

A fost instituită o căutare masivă a tinerei, echipe formate din polițiști și elicoptere făcând căutări disperate, alături de apropiații lui Chelsie. După aproape trei săptâmâni, pe o plajă a fost găsit un corp de femeie, însă identificarea nu a fost comunicată imediat. Până la acel moment, toți cunoscuții și membri familiei au sperat că fata trăiește, însă vestea morții ei i-a cutremurat.

Inițial, s-a crezut că tânăra și-a luat viața, aruncându-se de pe stâncile din apropierea mării, însă apropiații infirmă acest motiv, spunând că Chelsie nu avea nici un motiv pentru a recurge la un astfel de gest.

Ba chiar cu doar câteva zile înainte să dispară, postase pe contul său de socializare fotografii cu ea în care arăta fericită. Mama ei a declarat că devenise deprimată din cauza pandemiei de coronavirus, însă nu crede că acesta este motivul pentru care ar fi dispărut. Chelsie a postat și un mesaj prin care își arată sprijinul pentru cei afectați de virus.

„Am subestimat această situație actuală și nu am făcut niciodată o postare pe Facebook, dar în această seară chiar mi-am dorit. Nu mă uit la știri pentru că sunt de părere că m-ar face să mă simt mai rău, dar văd lucruri și citesc despre ele online și devine tot mai înfricoșător pe zi ce trece”, a scris Chelsie pe contul său de socializare.

„Sper ca toți prietenii și familia mea sunt în siguranță și sper că toată lumea e bine. Sunt la doar un mesaj distanță, dacă cineva vrea vreodată să vorbim, aceste momente te fac doar să te gândești la ce este cu adevărat important”, a mai scris tânăra în postarea sa.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *