Detalii uluitoare despre familia lui Raed Arafat. Unde se află și ce avere au părinții șefului DSU

Raed Arafat este unul dintre cei mai importanți oameni din țară, în momentul de față, mai ales că ne confruntăm cu pandemia de coronavirus. Șeful DSU a fost cel care a construit de la zero sistemul SMURD în România. Asta după ce și-a terminat Facultatea de Medicină la Târgu Mureș și a plecat din casa părinților săi, din Palestina. Iată cine este familia lui Raed Arafat.

Detalii uluitoare despre familia lui Raed Arafat. Unde se află și ce avere au părinții șefului DSU

Raed Arafat are familia în orașul Nabulus, în Palestina, țara de origine. Părinții lui au situație materială foarte bună și dețin proprietăți valoroase. Tatăl medicului și-a dorit ca fiul său să preia din afaceri și nu i-a picat prea bine decizia acestuia de a pleca din Palestina și a veni la noi în țară să studieze, potrivit bzi.ro

Ideea de ambulanțe SMURD i-a venit lui Raed Arafat de la tatăl său, care era șoferul unei Salvări. Nasir, un văr de al lui Raed Arafat spune că unchiul său a devenit unul dintre cei mai bogați oameni din Nabulus, după ce de unul singur a pus bazele unor afaceri. Părinții i-ar mai spune șefului DSU că ”România l-a luat de lângă ei”.

”Ii mergea mintea, si-a construit singur afacerile. A devenit unul dintre cei mai bogati din oras. Cand a aparut radioul in regiune, el a adus difuzoare din Japonia sau Coreea si le-a asamblat aici, in carcase. A facut fabricuta pe care apoi a vandut-o. Deseori ii spun ca Romania l-a luat de langa noi. Noi doi ne vorbim doar la ocazii de familie si de sarbatori, ne felicitam” a declarat vărul lui Arafat pentru un jurnalist român de la Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie.

Una dintre afacerile care aduce bani familiei este o fostă fabrică de săpun, administrată acum de vărul Nasir Arafat, ca muzeu și centru cultural.

Mama ui Arafat, care are peste 80 de ani, locuieste pe o colină, care este mentiontă de Araft în declarația sa de avere.

De ce nu s-a căsătorit Arafat niciodată

Raed Araft are 56 de ani și a explicat într-un interviu pentru Digi 24, că profesia sa nu-i permite să aibă o familie, o soție, deoarece nu îi poate aloca timpul necesar.

Admin