DEȚINUȚII L-AU PEDEPSIT CRUNT! GHEORGHE DINCĂ, DESFIGURAT ȘI VIOLAT ÎN PUȘCĂRIE

Gheorghe Dincă, supranumit ”monstrul din Caracal”, cel care le-a violat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, a fost pedepsit de colegii de închisoare! Potrivit impact.ro, Dincă a fost bătut și violat de deținuți, o lecție pe care aceștia i-au dat-o pentru fărădelegile făcute.

Gheorghe Dincă, trimis în judecată în luna ianuarie pentru nu mai puțin de opt capete de acuzare, are un tratament crunt. Astfel, ”monstrul din Caracal” a fost bătut de deținuți, mai mult, ar fi fost chiar violat. Apoi, iar bătut până când a fost desfigurat și lăsat inconștient.

Gheorghe Dincă, opt capete de acuzareGheorghe Dincă a fost acuzat de opt infracțiuni, trafic de persoane, trafic de minori, viol (două infracţiuni), omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte (două infracţiuni).

”Monstrul din Caracal” a stat, la început, în arestul Penitenciarului Rahova, din București, apoi a fost mutat la Penitenciarul din Craiova.

Le-a omorât pe Luiza și AlexandraLuiza Melencu, o tânără de 19 ani din localitatea Dioști, județul Dolj, a dispărut în luna aprilie 2019, după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie, pe o stradă din Caracal. Procurorii DIICOT care anchetează cazul l-au acuzat pe Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, din Caracal, că a răpit-o, violat-o şi ucis-o pe tânără.

Două luni mai târziu, Dincă a procedat la fel cu Alexandra Măceșanu (15 ani), din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.