DEȚINUȚII L-AU PEDEPSIT CRUNT! GHEORGHE DINCĂ, DESFIGURAT ȘI VIOLAT ÎN PUȘCĂRIE

Gheorghe Dincă, supranumit ”monstrul din Caracal”, cel care le-a violat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, a fost pedepsit de colegii de închisoare! Potrivit impact.ro, Dincă a fost bătut și violat de deținuți, o lecție pe care aceștia i-au dat-o pentru fărădelegile făcute.

Gheorghe Dincă, trimis în judecată în luna ianuarie pentru nu mai puțin de opt capete de acuzare, are un tratament crunt. Astfel, ”monstrul din Caracal” a fost bătut de deținuți, mai mult, ar fi fost chiar violat. Apoi, iar bătut până când a fost desfigurat și lăsat inconștient.

Gheorghe Dincă, opt capete de acuzareGheorghe Dincă a fost acuzat de opt infracțiuni, trafic de persoane, trafic de minori, viol (două infracţiuni), omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte (două infracţiuni).

”Monstrul din Caracal” a stat, la început, în arestul Penitenciarului Rahova, din București, apoi a fost mutat la Penitenciarul din Craiova.

Le-a omorât pe Luiza și AlexandraLuiza Melencu, o tânără de 19 ani din localitatea Dioști, județul Dolj, a dispărut în luna aprilie 2019, după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie, pe o stradă din Caracal. Procurorii DIICOT care anchetează cazul l-au acuzat pe Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, din Caracal, că a răpit-o, violat-o şi ucis-o pe tânără.

Două luni mai târziu, Dincă a procedat la fel cu Alexandra Măceșanu (15 ani), din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *