DEZVĂLUIRI TULBURĂTOARE ALE APROPIAȚILOR MEZZOSOPRANEI MARIA MACSIM NICOARĂ: CÂT A BĂUT ÎNAINTE DE NENOROCIRE

Dezvăluiri în premieră făcute de membri ai familiei Nicoară, dar și de către amici ai mezzosopranei! Ce a făcut Maria Macsim Nicoară duminică seara, cu puțin timp înainte să aibă loc nenorocirea?

Ziarul de Iași a stat de vorbă cu mai mulți apropiați ai mezzosopranei, care au oferit declarații inedite. Maria a fost la o aniversare în familie, nu însă alături de Codrin, soțul ei, care ar fi dat de înțeles că partenera lui de viață ar fi băut.

Prietenii Mariei îl contrazic cu fermitate! Aceștia spun că artista nu era băutoare, plus că nu frecventa astfel de cercuri, unde se consumă alcoCodrin Nicoară, soțul Maria Macsim Nicoarăol.

„Maria este o persoană discretă, într-adevăr. Ţinea la imaginea ei şi implicit la cea a familiei. Muncea foarte mult, atât la universitate, cât şi la Operă.

Când am văzut declaraţia lui Codrin cu alcoolul, m-am revoltat, pentru că nu este adevărat“, a spus o apropiată a mezzosopranei, care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Ce a făcut mezzosoprana Maria Macsim Nicoară înaintea tragediei

Maria Macsim Nicoară ar fi plecat, în weekend, la părinţi, în judeţul Bacău, pentru a sărbători ziua tatălui. A fost însoțită de sora sa şi de cumnat.

Apropiaţii artistei au dezvăluit că la masa ei, unde s-au așezat mai multe rude, ar fi existat doar o sticlă de vin, din care ”Maria nu a băut mai mult de un pahar, un pahar şi jumătate”. Codrin Nicoară nu a dorit să participe la ziua socrului său, preferând să stea acasă împreună cu un prieten, „la o bere“, susţin tot apropiaţii.

S-a spus că nu a fost nimeni lângă ea când a fost internată. Noi, colegii, am aflat mai târziu. Am vorbit cu medicul ei, care mi-a spus că are speranţe, că a trecut de la coma de gradul IV la gradul II, că a încercat să deschidă ochii, a început să simtă mâinile, să simtă din nou durere, ceea ce înseamnă, spunea medicul, că sistemul nervos funcţionează, dar a mai spus că oricând se poate întâmpla ceva“, a declarat un coleg al solistei.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară își pregătea divorțul?

Prietenii și cei din anturajul Mariei Macsim Nicoară au mai dezvăluit, pentru Ziarul de Iași, că artista avea de gând să divorrțeze, pentru că între ea și Codrin Nicoară, soțul ei, relația scârțâia. „Dacă bea, se comporta urât cu ea, vorbea urât, o umilea, inclusiv faţă de colegii de pahar pe care îi aducea în casă. Ca să vorbească cu prietenii la telefon, Maria trebuia să se ascundă prin casă de frică. Nu a venit niciodată nici la universitate şi nici la Operă cu semne de violenţă evidente, dar, în schimb, brusc anunţa telefonic câte un concediu medical de azi pe mâine.

A încercat să îşi salveze căsnicia. L-a adus pe Codrin la Operă ca pianist pentru orele de studio (repetiţii – n.r.) ale corpului de balet. Nu a rezistat decât o săptămână. Ea era cea care ţinea casa, el nu producea mai nimic“, a povestit, tot sub anonimat, una dintre prietene.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *