Diana Șoșoacă dată afară din Comisa Juridică unde urma să fie audiată. Senatoarea a sunat la Poliție

Senatoarea Diana Șoșoacă se află în centrul unui nou scandal care a plecat de la o mască de protecție.

Șoșoacă s-a prezentat marți, 13 aprilie, în Comisia Juridcă a Senatului, unde urma să fie audiată, pentru comportamentul din Senat, după ce liberalii au propus ca ea să fie sancționată. Se pare că nici acolo n-a fost liniște, pentru a avut loc un schimb de replici între avocată și senatoarea Iulia Scântei, care s-a sfârșit într-un mod neplăcut.

Diana Șoșoacă dată afară din Comisia Juridică

Senatoarea s-a prezentat în Comisia Juridică cu o mască transparentă, de plastic. Scandalul a plecat în momentul în care președinta comisiei, senatoarea Iulia Scântei i-a cerut să poarte o mască de protecție, conformă. După un dialog scurt între cele două, avocatei i s-a dat o altă mască, dar pentru că a refuzat să o poarte, a fost dată afară din sală.

Iulia Scântei: Doamna senator, vă rog să purtați mască.
Diana Șoșoacă: Doamnă, am mască, da? Potrivit legii 55 nu se precizează ce mască trebuie să port. Nu faceți spectacol cu mine aici și vă rog să îmi arătați articolul din lege unde scrie cum arată o mască. Dați-mi articolul care spune cum arată masca, să-mi acopere gura și nasul.

Aflată de cealaltă parte a ușii, Diana Șoșoacă a sunat la 112, apoi a forțat ușa și a intrat în sală, dar în acel moment, toți cei prezenți s-au ridicat și au părăsit încăperea.

Diana Șoșoacă a declarat că a forțat ușa pentru că angajații Senatului care o blocaseră pentru ca ea să nu intre, ar fi vrut să îi strivească piciorul.

Este un abuz. Așteptăm poliția. Dacă vor lupte cu mine, foarte bine. Eu reprezint românii și cetățenii vor să mă lupt pentru drepturile lor, a mai spus Diana Șoșoacă, conform Digi24.

Diana Șoșoacă a fost exclusă din grupul AUR, în luna februarie a acestui an. Conducerea AUR a declarat, la acea vreme, că a adus atingere intereselor și imaginii partidului.

Admin