Din pacate, e adevarat! Veste trista venita din spital despre Victor Socaciu, dupa ce s-a infectat cu Sars-Cov-2

Victor Socaciu a fost internat in stare grava in spital, dupa ce s-a infectat cu Sars-Cov-2. Informatia a fost confirmata de apropiatii artistului. Cantaretul nu poate respira fara masca de oxigen.

Potrivit stirileprotv.ro, Victor Socaciu (68 de ani) a fost internat in cursul zilei de vineri la Spitalul Monza din Bucuresti, dupa ce a acuzat stari de rau si febra. Plamanii cantaretului au fost afectati in proportie de 50 % si nu mai poate respira fara masca de oxigen, anunta apropiatii artistului.

Starea lui Victor Socaciu s-a agravat in ultimele zile, iar familia se teme pentru el, mai ales ca el sufera si de alte afectiuni precum diabet. In urma cu 10 ani, Victor Socaciu a suferit un transplant de rinichi.

Cu doar cateva zile inainte de a fi testat pozitiv, artistul a organizat la Breaza festivalul Om Bun, care are loc in fiecare an, incepand cu anul 1991.

Organizatorii au tinut cont de regulile impuse de autoritati, iar evenimentul s-a desfasurat in mare parte in mediul online. Mai mult, in sala s-au aflat aproximativ 30 de persoane, care au purtat masti de protectie. La eveniment a luat parte si Dan Bittman.

Admin