Disperarea Românilor Care Vin Din Italia

Disperarea Românilor Care Vin Din Italia Și Așteaptă Cu Orele Să Intre În Țară: ”Ne Tratează Ca Pe Animale” Citeşte Întreaga Ştire: Corespondență Din Vama Nădlac. Disperarea Românilor Care Vin Din Italia Și Așteaptă Cu Orele Să Intre În Țară: ”Ne Tratează Ca Pe Animale”

Mircea Barbu, colaborator Libertatea, se află de la primele ore ale dimineții de miercuri la Punctul de Trecere al Fronterei Nădlac, județul Arad, acolo unde, încă de azi-noapte, mii de români așteaptă la cozi pentru a intra în țară.

Jurnalistul vă va ține la curent cu situația românilor, cu măsurile pe care leiau autoritățile și cu starea de spirit a oamenilor aflați în zona graniței de Vest a României.
La ora 7.00 a dimineții de miercuri, o coloană lungă de mașini șerpuiește deja pe sensul de intrare în țară la vama Nădlac.

Surprinzător sau nu, multe mașini cu numere de Italia. „Am venit pentru că de acolo am fost goniți din italia, iar aici suntem ținuți ca niște animale în frig.

N-am mâncat de ieri”, se plânge Silvia Bârsan, o tânără din Rădăuți care susține că nimeni nu le-a spus nimic concret. „Banii noștri sunt aici, sănătatea noastră e în Italia.

Ce se întâmplă?”, se întreabă retoric femeia, în timp ce grănicerii, poliția, jandarmii și personalul Direcției pentru Sănătate Publică aleargă de colo-colo cu panică și oboseală în priviri.

La începutul săptămânii, România a interzis zborurile din și spre Italia, într-o încercare de a controla răspândirea virusului care a făcut, până la această oră, 4 377 de victime la nivel mondial, dintre care 631 doar în Italia.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *