Doliu în familia Dolănescu. Ionuț a anunțat cu lacrimi în ochi

Este zi neagră în familia Dolănescu. Ionuț Dolănescu a făcut anunțul. S-a stins din viață unul dintre frații marelui artist Ion Dolănescu. Este vorba despre Nicolae cu care regretatul artist nu era în relații bune.

A murit Nicolae Dolănescu

Ionuț Dolănescu a anunțat pe rețelele de socializare că și-a pierdut unchiul, fratele tatălui său, regretatul Ion Dolănescu.

Nicolae Dolănescu, unul dintre frații alături de care tatăl meu, Ion Dolănescu, a urcat pe scenă și a făcut fericiți atâția români, ne-a părăsit pentru totdeauna.Rămas bun, unchiu’ Tae!, a scris Ionuț Dolănescu pe Facebook.

Fanii familiei Dolănescu și-au exprimat condoleanțele pentru această pierdere. Nu se cunosc informații despre cauza decesului. Familia se pregătește pentru înmormântare.

Marele artist Ion Dolănescu a avut șapte frați: Nicolae, Elvira, Leana, Constantin, Pavelică, Anica și Gică.

Se pare că artistul nu era în relații bune cu doi dintre frații lui, din motive diferite. Pe Nicolae s-ar fi supărat pentru că nu a avut grijă de casa părintească, iar pe Constantin s-a supărat pentru că a avut probleme cu legea.

Ion Dolănescu s-a stins din viață în anul 2009, pe 19 martie, în locuința sa, în urma unui stop cardio-respirator. Avea doar 65 de ani. În zadar au încercat medicii de pe Ambulanță să-l salveze, l-au resuscitat minute în șir, nu s-a mai putut face nimic pentru marele artist.

A lăsat în urma sa doi copii, doi fii: Ionuț și Dragoș.

Totodată, a lăsat în urmă o carieră artistică impresionantă. Ion Dolănescu a înregistrat, de-a lungul carierei sale, nu mai puțin de 50 de albume, pe discuri de vinil și CD.

A fost un interpret cu o discografie semnificativă, cu numeroase înregistrări la radio și televiziune și cu o bogată activitate concertistică. Multe melodii le-a interpretat în duet cu fiul său, Ionuț Dolănescu și cu Maria Ciobanu. A mai colaborat și cu Ionela Prodan și Elena Merișoreanu.

Admin