Doliu în televiziune! Andreea Esca a făcut anunțul: „Sunt devastată” / FOTO

Este doliu în televiziune! Andreea Esca a făcut anunțul, devastată de durere! Știrista este în șoc și cu greu a găsit puterea de a așeza câteva cuvinte, despre omul pe care l-a considerat atât de special pentru ea. 

Gabriel Crețean, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cameramani pe care televiziunea românească i-a cunoscut, s-a stins din viață după o luptă crâncenă cu boala. Gabriel a suferit în urmă cu câțiva ani un transplant de ficat și, deși în ultima perioadă nu părea să aibă probleme grave, realitatea era alta.

Vorbim despre „o realitate” care a adus, pe neașteptate, la trecerea lui Gabriel Crețean în neființă.

Andreea Esca a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu Gabriel Crețean, dar și un mesaj în care a vorbit despre ce a însemnat acesta pentru ea și pentru profesia de cameraman, în general. 

„Așa de tristă sunt māi Gabi… De fapt, sincer, sunt devastată! Pentru că nu știu mulți oameni care să-și iubească profesia că ține, care să fie prieteni, că ține, care să își trăiască viață din plin, că ține, care să vadă mereu partea bună din orice, că ține, care să nu se supere niciodată pe nimeni, că ține, care să danseze că ține, care să fie iubit de toată lumea…. că ține!”, a scris știrista

Andreea Esca i-a mulțumit apoi lui Gabriel Crețean pentru… tot. 

„Îți mulțumesc pentru atât de multe pe care doar noi le știm și pentru cele împărtășite milioanelor de telespectatori! Îți mulțumesc că erai în @protv_romania când am ajuns și eu și că puteam vorbi despre orice, căci nu-i așa… tu înțelegeai tot! Și aveai și ditamai simțul umorului! Hai, fă cadrul, că nu mai pot să vorbesc! Dumnezeu să te odihnească! 🖤”, a mai precizat știrista.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *