Dosar penal pentru Viorel Cataramă, politicianul care voia să fie infectat cu coronavirus

Viorel Cataramă, politicianul care a susținut în nenumărate rânduri că vrea să fie infectat cu coronavirus pentru a demonstra că boala nu îi va face niciun rău, a primit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Dosar penal pentru Cataramă

Politicianul și omul de afaceri s-a oferit voluntar pentru infectarea cu COVID-19, pentru a arăta că această boală nu este atât de gravă pe cât se spune, chiar dacă însăși soția lui l-a avertizat că nu este prudent să continue cu acest demers.

Mai mult decât atât, Viorel Cataramă a depus cereri la mai multe spitale pentru a fi infectat cu acest virus, dar toate l-au refuzat.

Demersurile lui nu s-au oprit, însă, aici, pentru că ieri politicianul a mers într-o localitate în care existau mai multe cazuri de infectări cu coronavirus. Aici, el a îmbrățișat un bolnav confirmat cu COVID-19.

Viorel Cataramă a mers ieri în comuna Bărbulești din județul Ialomița, unde sunt confirmate cu noul coronavirus 70 de locuitori.

În consecință, oamenii legii au luat măsurile care se impuneau. Lui Viorel Cataramă i s-a deschis dosar penal pentru că a săvârșit infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută în Codul Penal.

Viorel Cataramă și-a explicat gestul

Președintele partidului Dreapta Liberală a explicat că a făcut acest gest pentru că știe că nu va păți nimic, iar toate măsurile luate de autorități pentru combatarea COVID-19 sunt greșite.

Am venit să discut cu oamenii şi să mă îmbrăţişez cu ei, deşi sunt suspecţi de coronavirus, deşi localitatea e carantinată, cu mare risc, aşa cum am spus cred că măsurile de ridicare drepturilor şi libertăţilor ale

oamenilor şi de falimentare a economiei este o măsură greşită. Am ferma convingere că nu voi păţi nimic şi voi putea demonstra că falimentarea României şi suprimarea drepturilor şi libertăţilor noastre fundamentale a fost o mare eroare, iar cei vinovaţi vor trebui să răspunde mai devreme sau mai târziu! ” a precizat Cataramă.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *