DOVADA CĂ DELIA MATACHE NU AȘTEAPTĂ UN COPIL. S-A SPECULAT CĂ E ÎNSĂRCINATĂ, DAR REALITATEA E ALTA

Zilele trecute, Delia a fost surprinsă în compania surorii sale, dar și în compania nepoatei ei.

Pentru că se descurcă extrem de bine să aibă grijă de nepoțică, fanii săi s-au întrebat dacă nu cumva așteaptă și ea un copil.

Pentru că are 39 de ani, Delia este întrebată extrem de des când anume va deveni mamă. La un moment dat, artista a răbufnit și a declarat că va ajunge să creadă că trebuie să facă un copil doar să fie în rândul lumii, și nu pentru că și-ar dori, lucru ce i-ar genera o reală confuzie.

„Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”, povestea artista, citată de viva.ro.

Motivul pentru care Delia Matache nu face copii

Ajunsă la 39 de ani, Delia nu are niciun copil, iar societatea a pus de foarte multe ori presiune asupra ei, din cauza acestui aspect. Despre motivul pentru care artista nu a devenit până acum mamă a vorbit chiar mama ei.

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a mărturisit Gina Matache, în februarie 2017, la emisiunea „Răi da’ Buni”, de la Antena Stars.

Admin