După ce Bogdan a fost găsit spânzurat într-un parc apropiații acestuia nu mai au liniște

Sinuciderea lui Bogdan Bojan, tânărul de numai 21 de ani din Craiova care și-a pus capăt zilelor prin spânzurare într-un loc de joacă pentru copii a lăsat un gol imens în sufletul celor care l-au cunoscut și nimeni nu-și explică ce anume s-a întâmplat cu el.

Apropiații lui Bogdan Bojan sunt în stare de șoc de când au aflat că acesta și-a pus capăt zilelor într-un loc de joacă din Craiova. Pe contul lui de Facebook, apropiații acestuia au lăsat mesaje cutremurătoare și nu își explică ce anume s-a întâmplat de a recurs tânărul la un asemenea gest nebunesc.

Mesaje sfâșietoare pentru băiatul de 21 de aniPrietenii lui Bogdan sunt șocați de cele întâmplate și imediat după tragedie au lăsat numeroase mesaje pe Facebook-ul acestuia.

De ce ai făcut asta Bogdănel? Nu-mi vine să cred că ai fost în stare de așa ceva! Ai ales locul de joacă…crezând că e o joacă?! Ți-am mai spus că viața nu e o joacă….Drum lin către îngeri! Odihnește-te în pace, suflet frumos! Oricum locul tău în inimile noastre va rămâne pt totdeauna! Te iubim și te vom iubi EVER!!! / Odihnește-te în pace, suflet frumos” au scris apropiații lui Bogdan, pe contul acestuia de Facebook.

Bogdan s-a spânzurat într-un loc de joacă pentru copiiTânărul de numai 21 de ani a ales să-și pună capăt zilelor prin spânzurare într-un loc de joacă pentru copii. Acesta a fost descoperit de către o femeie care ieșise dimineața să-și plimbe câinele și a sunat de urgență la 112. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentur a-l salva pe băiat și a fost declarat decedat.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *