E în doliu! Mihaela Rădulescu a făcut anunțul care i-a înlăcrimat pe fani!

Una dintre cele mai dragi persoane pentru iubitul Mihaelei Radulescu s-a stins din viață!Felix Baumgartner trece printr-o perioadă grea.

Colegul și bunul său prieten, Sir Stirling Moss, fost mare pilot englez de Formula 1, s-a stins din viață în cursul zilei de duminică, la vârsta de 90 de ani. Mihaela Rădulescu este alături de iubitul ei, mai ales că și ea era apropiata de marele pilot prin intermediul lui Felix.

Baumgartner a împărtășit tragica veste cu urmăritorii săi, postând o fotografie însoțită de o descriere emotionanta, pe retelele de socializare.

„Din păcate, Sir Stirling Moss a murit astăzi. A fost un pilot britanic de Formula 1. Un inductee în Sala de renume a International Motorsports. A câștigat 212 din cele 529 de curse. Nu voi uita niciodată în acea zi, când ne-am așezat împreună în timpul legendarului Festival Goodwood al vitezei și mi-a povestit toate lucrurile bune despre cariera sa excepțională de curse.

A fost un domn atât de umil și de bun și un model pentru mulți dintre noi. Sunt atât de onorat că am avut șansa de a petrece timp cu tine Sterling. Odihnește-te în pace oriunde te-ai afla acum. Dus, dar nu uitat FELIX #sirsterlingmoss #legendsneverdies”, a scris Felix pe contul de Instagram.

Mihaela Rădulescu i-a fost alaturi iubitului si a preluat imaginea si a distribuit-o si pe retelele sale de socializare.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *