El este românul care a murit în Germania la cules de sparanghel! De ce ridică autoritățile din umeri

El este românul care a murit în Germania la cules de sparanghel! Bărbatul, domiciliat în localitatea Solca din județul Suceava s-a stins din viață la începutul weekendului. Soţia acestuia, care lucra alături de el la fermă, a fost sfătuită să nu iasă din camera în care este cazată.

El este românul care a murit în Germania la cules de sparanghel!

Nicolae Bahan avea 54 de ani. A plecat pentru o viață mai bună în Germania și s-a angajat alături de consoarta lui într-o fermă din Germania.

Aici trebuia să culeagă și să sorteze sparanghel. Erau deja de trei săptămâni printre nemți, angajatorul lor fiind o fermă agricolă situată la 40 de kilometri de oraşul Freiburg.

De ce ridică autoritățile din umeri

Silvia Bahan, soţia victimei, spune că medicii legişti nici măcar nu s-au pronunţat cu privire la cauza decesului. Se întâmplă lucrul acesta pentru că în Germania nu se lucrează fiind Paştele Catolic.

Femeia crede că soţul ei a murit „de inimă”. ”În Germania, nu se lucrează pentru că e Paştele. Marţi, mi s-a spus că voi şti cauzele decesului, dar eu cred că e vorba de inimă.

Acum mi s-a spus să stau în cameră şi să nu merg la muncă. Am vorbit cu o firmă din Arbore şi a spus că se va ocupa cu repatrierea pentru că noi vrem să-l îngropăm acasă.

Şi firma unde am lucrat cu soţul a promis că ne ajută cu repatrierea”, a declarat Silvia Bahan pentru Monitorul de Suceava.

Femeia a ținut să precizeze că atât ea, cât și soțul ei, decedat între timp, nu erau infectaţi cu noul coronavirus. Mai mult de atât, Silvia Bahan a transmis că nu are probleme medicale, şi nici simptome de boală.

Cu toate acestea, speriați de evoluția pandemiei în întreaga lume, nemții au sfătuit-o să nu mai meargă la muncă, ci să rămână în camera în care este cazată

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *