El este tânărul de 27 de ani, mort în accidentul produs în Iași chiar de către prietenul său! Mihai era pasionat de condus!

Un teribil accident a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, pe drumul care leagă Botoșani de Iași.

Mihai și-a pierdut viața după ce prietenul său s-a izbit violent cu mașina în autoturismul lui. Tânărul era taximetrist și era pasionat de condus.

Prietenii și familia lui Mihai Ignat sunt în stare de șoc, după ce au aflat că tânărul care avea toată viața înainte a murit într-un accident produs chiar de către prietenul său cu care ieșise la o plimbare în oraș. 

Cei doi au plecat cu mașinile lor foarte puternice, iar gonind nebunește, prietenul lui Mihai a încercat o manevră periculoasă care l-a făcut să se izbească direct în mașina prietenului său.

Mihai a primit toate îngrijirile medicale la fața locului, a fost resuscitat, însă din păcate s-a stins din viață la doar 27 de ani.

Tânărul era de profesie taximetrist, ceea ce înseamnă ca era foarte pasionat de condus, însă iată că tocmai așa și-a găsit și sfârșitul. 

Primarul localității din care aceastea provene spune că era dintr-o familie bună care niciodată nu a avut nimic de împărțit cu nimic. Tânărul nu era căsătorit și nu avea copii. 

„Ignat Mihai era un băiat bun, nu a făcut niciodată probleme. Provenea dintr-o familie bună, cu frică de

Dumnezeu, mergeau la biserică. Nu avea familie încă, ştiu că lucra în Hârlău. Nu ştiu de unde venea. Culmea este că celălalt şofer implicat în accident este din aceeaşi comună, Cepleniţa, numai că sunt din sate diferite.

Ignat din satul Buhalniţa, iar Ungureanu, din satul Poiana Mărului. Este păcat de băiat“, a declarat Dumitru Laiu, primarul comunei Cepleniţa, potrivit ZiaruldeIași. spynews.ro

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *