Elena Merișoreanu a fost operată de urgență! Declarațiile artistei, de pe patul de spital

Elena Merișoreanu, care se lupta cu mai multe probleme de sănătate de ceva vreme, a fost recent operată. Artista a suferit o intervenție la picior, iar în aceste momente este în continuare internată în spital, acolo unde se recuperează.

Elena Merișoreanu a fost operată la picior, după ce medicii au diagnosticat-o cu artroză. Artista a ajuns pe masa de operații a Spitalului Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor” din Capitală, scrie Click! Intervenția a decurs bine, iar vedeta este acum în plină recuperare.

Primele declarații ale artistei

De pe patul de spital, acolo unde se află sub tratament pentru a se recupera, Elena Merișoreanu a povestit despre cum situația ei ajunsese atât de gravă încât nici nu mai putea să calce. Drept urmare, la îndemnul medicilor, a fost de acord să fie operată, singurul mod prin care putea să scape de această problemă.

Am avut dureri mari, efectiv nu am putut să mai calc deloc. Medicii mi-au spus că scap doar cu operația”, a declarat Elena Merișoreanu.

Anul trecut, Elena Merișoreanu mergea foarte des la o clinică din Târgoviște, acolo unde făcea injecții regulate pentru tratarea problemei la picior. La vremea respectivă, artista declara că făcea 12 injecții la fiecare picior.

„Toată viața am cântat pe tocuri. Și e foarte greu. Am un doctor la Târgoviște care îmi face injecții. Este un tratament cu celule stem. Fac 12 injecții la fiecare picior”, spunea artista.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *