Elena, o româncă de 32 de ani, a fost ucisă în Italia. Descoperirea șoc a polițiștilor

O adevărată dramă! O tânără româncă de 32 de ani a fost ucisă în Italia. Ea a fost găsită moartă în baia unui apartament din Aosta, undeva în nordul Italiei.

Elena Șerban Radula, în vârstă de numai 32 de ani, a fost găsită, duminică, moartă în baia unui apartament din Aosta, în nordul Italiei. O singură lovitură cu un cuțit în jurul gâtului i-a fost fatală, conform declarațiilor medicului legist.

Conform celor care cercetează cazul, tânăra a fost omorâtă sâmbătă, în cursul după-amiezii.

Autopsia va arăta clar ce s-a întâmplat

Autopsia va indica momentul exact al decesului și va aduce indicii noi despre moartea violentă a tinerei. Pe corpul tinerei par a nu fi alte semne de violență. Singura rană este cea din zona gâtului.

Anchetatorii au exclus varianta

în care Elena s-ar fi rănit singură.

Cine este Elena

Elena era rezidentă la Lucca, în Toscana, dar se mutase la Aosta de aproximativ 3 săptămâni, într-un apartament de pe Via dei Partigiani, conform rotalianul.ro. La Lucca au rămas sora sa, Alexandra și mama Mariana, care trăiesc în Italia de mult timp.

Alexandra a fost cea care a anunțat poliția prin

telefon după ce mai bine de 24 de ore nu a reușit să dea de Elena. Nu mai răspundea nici la telefon, nici la mesaje.

Descoperirea macabră

Pompierii au intrat în locuință pe fereastră și au descoperit corpul neînsuflețit al tinerei în baie. Vecinii spun că nu au auzit absolut niciun zgomot suspect. Astfel, moartea Elenei rămâne deocamdată un mister la care polițiștii speră să găsească un răspuns clar.

Admin