Elevă premiantă batjocorită de tată timp de doi ani, la Bârlad, și amenințată dacă spune cuiva

O elevă premiantă a fost batjocorită de tată timp de doi ani, la Bârlad, și amenințată cu moartea dacă spune cuiva. Bărbatul a amenințat că o omoară și pe soția lui, dacă se află ce îi făcea fetei.

O elevă premiantă din Bârlad, în vârstă de 15 ani, a trăit un coșmar în ultimii doi ani, fiind batjocorită și abuzată în mod repetat de tatăl ei. Copila era amenințată constant de tatăl care o abuza că o va ucide atât pe ea cât și pe mama ei, după care el se va sinucide!

Totul s-a terminat pe 19 mai, seara, când mama fetei a sunat la 112, sesizând faptul că fiica sa a fost violată de soț!

Bãrbatul a fost reținut, iar judecătorul de drepturi și libertãti a admis propunerea procurorului de caz de emitere a unui mandat de arestare pentru 30 de zile, sub acuzația de viol.

Bărbatul de 43 de ani, din Bârlad, care deține o societate comercială, a început să-și abuzeze sexual propriul copil încă de acum doi ani, când fata avea 13 ani! Copila nu a spus nimănui nimic, de teamã sã nu fie omorâtă.

Mama fetei a sesizat în comportamentul tatălui ceva suspect, iar pe 19 mai a găsit în telefonul acestuia mesaje agresive, de amenințare cu moartea, trimise fetei. Când a întrebat-o pe fată, aceasta a spus mamei tot ce i se întâmpla. Era îngrozită de amenințările tatălui și credea că nu mai are scăpare, scrie Vremea Nouă.

Fata, pe care prietenii o descriu ca fiind un copil premiant, cu un comportament ireproșabil, este acum consiliată de specialistii de la Protecția Copilului, fiind inclusă într-un program de consiliere și recuperare psihologică și are tot sprijinul și suportul din partea mamei și a familiei lărgite.

Politistii au fost sesizati despre abuzurile tatãlui pe 19 mai. “Am fost sunati la 112 pe 19 mai iar un membru al familiei ne-a precizat cã minora de 15 ani este violatã.

Politistii au identificat si un posibil autor, care a fost retinut pentru 24 de ore, pe data de 20 mai, iar pe 21 mai a fost prezentat la Parchetul Bârlad cu propunerea de arestare preventivã.

Judecãtorul de drepturi si libertãti a admis propunerea si a emis mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile, suspectul fiind introdus în arest”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. scrie fanatik.ro

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *