Elevă premiantă batjocorită de tată timp de doi ani, la Bârlad, și amenințată dacă spune cuiva

O elevă premiantă a fost batjocorită de tată timp de doi ani, la Bârlad, și amenințată cu moartea dacă spune cuiva. Bărbatul a amenințat că o omoară și pe soția lui, dacă se află ce îi făcea fetei.

O elevă premiantă din Bârlad, în vârstă de 15 ani, a trăit un coșmar în ultimii doi ani, fiind batjocorită și abuzată în mod repetat de tatăl ei. Copila era amenințată constant de tatăl care o abuza că o va ucide atât pe ea cât și pe mama ei, după care el se va sinucide!

Totul s-a terminat pe 19 mai, seara, când mama fetei a sunat la 112, sesizând faptul că fiica sa a fost violată de soț!

Bãrbatul a fost reținut, iar judecătorul de drepturi și libertãti a admis propunerea procurorului de caz de emitere a unui mandat de arestare pentru 30 de zile, sub acuzația de viol.

Bărbatul de 43 de ani, din Bârlad, care deține o societate comercială, a început să-și abuzeze sexual propriul copil încă de acum doi ani, când fata avea 13 ani! Copila nu a spus nimănui nimic, de teamã sã nu fie omorâtă.

Mama fetei a sesizat în comportamentul tatălui ceva suspect, iar pe 19 mai a găsit în telefonul acestuia mesaje agresive, de amenințare cu moartea, trimise fetei. Când a întrebat-o pe fată, aceasta a spus mamei tot ce i se întâmpla. Era îngrozită de amenințările tatălui și credea că nu mai are scăpare, scrie Vremea Nouă.

Fata, pe care prietenii o descriu ca fiind un copil premiant, cu un comportament ireproșabil, este acum consiliată de specialistii de la Protecția Copilului, fiind inclusă într-un program de consiliere și recuperare psihologică și are tot sprijinul și suportul din partea mamei și a familiei lărgite.

Politistii au fost sesizati despre abuzurile tatãlui pe 19 mai. “Am fost sunati la 112 pe 19 mai iar un membru al familiei ne-a precizat cã minora de 15 ani este violatã.

Politistii au identificat si un posibil autor, care a fost retinut pentru 24 de ore, pe data de 20 mai, iar pe 21 mai a fost prezentat la Parchetul Bârlad cu propunerea de arestare preventivã.

Judecãtorul de drepturi si libertãti a admis propunerea si a emis mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile, suspectul fiind introdus în arest”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. scrie fanatik.ro

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *