Este oficial! Vremea se schimbă în toată țara. Ce se întâmplă la sfârșit de săptămână 

Chiar dacă toată lumea aștepta ca primăvara să-și intre în grații, lucrurile nu stau tocmai conform planului, iar vremea se schimbă radical! Ce se întâmplă la sfârșit de săptămână?

Primăvara pare să ne părăsească încetul cu încetul, lăsând vremea rece să-și reia activitatea. În Bărăgan și Dobrogea vântul își va face simțită prezența. Va ploua, iar temperaturile se mențin scăzute la malul mării, față de restul țării. 

În Moldova, cerul va prezenta înnorări și vor exista câteva rafale de vânt. Apar și ploile, însă izolat, iar temperaturile scad cu 1 grad față de ziua de ieri. În Bucovina găsim vreme frumoasă. Nu sunt semne de ploaie, temperaturile ajungând chiar la 13-14 grade Celsius. 

În Transilvania, frigul se menține, apare și bruma. Temperaturile nu depășesc 10 grade peste tot, iar în depresiuni este ger. Cât despre Oltenia, vremea este la fel de schimbătoare. Avem parte de soare cu temperaturi ridicate, maximele atingând 15 grade.

Ce se întâmplă la sfârșit de săptămână

În București lucrurile nu stau la fel de roz ca în celelalte zone ale țării. În weekend, maximele vor atinge 21 de grade Celsius, scăzând considerabil până la 8 grade Celsius, duminică. Noaptea vom avea parte de temperaturi cu minus. Vin și ploile, iar din a doua parte a nopții, apar condiții de lapoviță și chiar ninsoare.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *