EXCLUSIV! Ilinca Vandici a ajuns la spital în toiul nopții! Ce a pățit prezentatoarea „Bravo, ai stil”: „Medicii îmi fac investigații”

Ilinca Vandici a ajuns la spital azi-noapte, iar medicii au pus-o imediat pe perfuzii! Prezentatoarea de la ”Bravo, ai stil!” a povestit în exclusivitate pentru redactia.ro ce s-a întâmplat noaptea trecută.

Ilinca Vandici a ajuns la spital în toiul nopții! Ce a pățit prezentatoarea „Bravo, ai stil”

Noaptea trecută, fanii Ilincăi Vandici s-au speriat groaznic atunci când au văzut pe story-ul vedetei imagini cu ea de la spital, purtând perfuzie! Prezentatoarea de la ”Bravo, ai stil!” nu a dat multe detalii pe contul ei de Instagram, însă totul s-a întâmplat cu doar trei zile înainte de ziua ei de naștere.

Vedeta a făcut declarații în exclusivitate pentru redactia.ro, unde ne-a spus că se simte bine acum și că nu a rămas peste noapte la spital. Mai mult, se pare că vizita la medic în toiul nopții este legată de o criză de stomac, pentru care, frumoasa prezentatoare, face investigații.

”Sunt bine, mulțumesc foarte mult! Am o criză de stomac, încă nu știu de la ce este. Medicii îmi fac investigații. N-am descoperit încă ce este, iar acum sunt acasă”, a declarat Ilinca Vandici în exclusivitate pentru redactia.ro.

Ce cadou își dorește Ilinca Vandici de ziua ei

Mai sunt doar trei zile până la aniversarea Ilincăi Vandici, iar frumoasa prezentatoare a spus deja ce cadou își dorește și având în vedere cele întâmplate, cu siguranță soțul ei va fi mult mai dornic să o facă fericită pe aceasta.

Ilinca Vandici va împlini 35 de ani, pe 17 iunie! Vedeta nu își dorește vreo petrecere fastuoasă, ci doar o cină liniștită, în compania familiei și prietenilor de suflet. Dacă la capitolul petrecere nu este deloc pretențioasă, lucrurile stau cu totul diferit când vorbim despre cadou. Vedeta știe exact ce își dorește, iar darul vine la pachet cu un preț amețitor, asta pentru că a dat deja „comanda” de un autoturism în valoare de 100.000 de euro.

Admin