EXCLUSIV Informații de ultimă oră despre mama lui Mihai Mitoșeru. În ce stare se află: ‘Am dormit puțin aseară’

Actorul Mihai Mitoșeru este urmărit de necazuri, în ultima vreme. După durerosul divorț de Noemi, iată că prezentatorul Kanal D trece prin mari emoții și cu iubita lui mamă, Camelia Mitoșeru, pe care medicii au diagnosticat-o cu tumoră la cap.

Mihai Mitoșeru are mari emoții pentru mama lui, operată la cap. Fosta actriță e speriată: ”Mă simt rău!”

Contactată de reporterii impact.ro, Camelia Mitoșeru, actrița care pe 3 februarie a trecut printr-o operație delicată, ne-a făcut mărturisiri, în exclusivitate:

”Mă simt rău. Am apucat să dorm puțin aseară. Am reușit să trec peste! Mulțumesc tuturor pentru ajutor și gândurile bune”.

Mihai Mitoșeru s-a mutat alături de mama lui, pentru a-i fi alături în această grea încercare, și speră ca starea acesteia de sănătate să se îmbunătățească, cât mai curând. Camelia Mitoșeru a reușit să-și țină ascunse problemele de sănătate, fiind mai tot timpul aranjată și veselă, la emisiunile tv, unde comenta subiectele fierbinți din lumea mondenă.

De ce și-a ascuns Camelia Mitoșeru problemele de sănătate

La începutul lunii februarie, Mihai Mitoșeru și-a șocat fanii, după ce a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care menționa că mama lui are nevoie de donatori de sânge, pentru a putea face operația la cap:

“Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia să fie operată azi (având o tumora benignă-meningiom), dar din lipsa de sânge operaţia trebuie amânată! Vă rog din suflet cine mă poate ajuta să meargă să doneze la orice centru de hematologie din ţară, dar cu specificaţia: pentru Mitoşeru Georgeta Camelia! Indiferent ce grupă de sânge aveţi! Vă mulţumim din suflet! Doamne ajută!”.

Mai mulți oameni inimoși i-au sărit în ajutor, mama celebrului prezentator fiind operată, pe 3 februarie. Mihai a postat pe conturile sociale o fotografie, alături de mama sa, după externare:

“Mama a venit acasă! Operația a fost un real succes, dar vârsta, tensiunea, frica, și-au spus cuvântul, după! A trebuit să meargă iar la spital, dar acum e bine!”, a menționat Mihai Mitoșeru.

Camelia Mitoșeru: “Mă simt rău. Am apucat să dorm puțin aseară. Am reușit să trec peste! Mulțumesc tuturor, pentru ajutor și gândurile bune”.

Contactata de reporterii impact.ro, Camelia Mitoșeru ne-a declarat:

“Mă simt rău. Am apucat să dorm puțin aseară. Am reușit să trec peste! Mulțumesc tuturor, pentru ajutor și gândurile bune”.

Pentru că își iubește enorm mama, Mihai Mitoșeru s-a mutat alături de Camelia, pentru a-i fi alături, în această cumpănă a vieții. Cei doi, mamă și fiu, au avut dintotdeauna o relație strânsă, Camelia încurajându-l pe Mihai, după divorțul de acum doi ani de Noemi, dar și când munca în televiziune a fost suspendată, din cauza pandemiei de coronavirus, iar el a fost nevoit să șomeze.

Mihai a dorit cu înverșunare o împăcare cu femeia iubită, însă Noemi a menționat că nu se mai simte împlinită în căsnicie și că dorește să redevină liberă. Foștii soți au rămas prieteni buni, ajutându-se la greu. Ea l-a vizitat la spital, anul trecut, când Mihai a suferit o operație la picior.

Admin