Fiica lui Teo Trandafir s-a transformat radical. Cum arată ACUM tânăra adolescentă?

Marți, 2 iunie, Teo Trandafir a împlinit 52 de ani. Ziua sa de naștere a fost serbată cu fast la Kanal D, în propria emisiune. Invitați de seamă, dragi sufletului ei, au sosit în platoul show-ului pentru a o descrie în câteva cuvinte, fiind provocarea zilei, și pentru a-i ura toate cele bune.

Deși așteptată, surpriza zilei a fost Maia, fiica ei. O adevărată adolescentă acum, fata și-a surprins mama în mod plăcut cu o declarație emoționantă, iar publicul prin simpla prezență.

Fiica lui Teo Trandafir s-a pozat ca o divă!

Teo Trandafir este mama unei frumoase adolescente și, deși susține că fiica ei nu îi face probleme și că au o relație minunată, asemenea unor prietene, prezentatoarea TV a trecut, de ziua ei, prin câteva momente de nostalgie, precum o face adesea în emisiunea sa, amintindu-și de perioada în care Maia era doar un bebeluș. Ajunsă în platoul show-ului, pentru a-i fi alături mamei în ziua importantă, Maia și-a lăsat părintele fără grai de cum s-a apropiat.

Chiar dacă îi poate observa fiecare răsuflare, Teo Trandafir a rămas înmărmurită atunci când a văzut-o pe micuța ei, care parcă, din senin, se transformase în femeie, după cum a spus chiar aceasta.

Îmbrăcată modern, cu o bluză cu volane, machiată și vopsită, Maia și-a surprins mama cu înfățișarea sa. După câteva minute în care a avut timp să își aleagă cuvintele, tânăra și-a descris mama, apoi au urmat lacrimile…de fericire.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *