Fiul lui Adrian Mutu se iubește cu o româncă. Cine e cea care i-a furat inima lui Mario

Mario Mutu este acum major, iar tatăl său i-a dat liber la cuceriri. Băiatul lui Adi Mutu și al Alexandrei Dinu se iubește cu o româncă splendidă.

Adolescentul locuiește în America împreună cu mama sa, dar tot o tânără de pe plaiurile mioritice i-a furat inima.

Cine este frumoasa cu care se iubește Mario Mutu

Fiul lui Mutu a surprins pe toată lumea când s-a afișat cu iubita pe conturile de socializare. Fiul lui Adrian Mutu şi al Alexandrei Dinu nu se mai fereşte şi a dezvăluit că este într-o relaţie, este îndrăgostit de o frumoasă româncă. Da, să nu credeţi că tânărul a ales o americană, a venit în ţara natală a părinţilor săi şi a cucerit o tânără superbă, delicată, cu trăsături speciale.

Mario Mutu a postat o imagine pe contul personal de Instagram în care îți strânge iubita în brațe. Tânărul o sărută cu patos pe fată, mai mult o numește “Viața mea”. Din acțiunile băiatului se poate înțelge că nu este doar o relație pasageră și are sentimente reale pentru tânără.

„La mulți ani, băiatul meu ❤️! Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat. Te iubesc! Niciodată nu renunța la visurile tale și sigur, într-o zi, se vor realiza. Mi-ai arătat încă din prima secundă de când te-ai născut că ești ambițios și un luptător. Happy 18th b’day!”

Admin