Fiul lui Kamara va trece printr-o nouă operație dificilă . Părinții acestuia au declarat că sunt terifiați de intervenția care o va suferi micuțul

Leon, fiul lui Kamara, urmează să treacă printr-o nouă operație dificilă pentru a-și îndeplini cât mai curând visul de a merge. Deși micuțul pare că nu se teme deloc, părinții acestuia au declarat că sunt destul de speriați de intervenție.

Fiul lui Kamara urmează să treacă printr-o nouă operație dificilă.Leon va merge în Barcelona alături de părinții lui.Kamara și Oana sunt destul de speriați de intervenție.
Fiul lui Kamara a trecut de-a lungul timpului printr-o serie lungă de operații, care mai de care mai dificile și costisitoare. Artistul face orice pentru fericirea micuțului, sperând ca în viitorul cât mai apropiat să poată merge așa cum trebuie.

FIUL LUI KAMARA URMEAZĂ SĂ TREACĂ PRINTR-O NOUĂ INTERVENȚIE DIFICILĂ

Astăzi, faimosul cântăreț a anunat la o emisiune tv că Leon urmează să treacă printr-o nouă intervenție. Operația va avea loc în Barcelona, pe data de 27 iulie. Potrivit lui Kamara, este vorba despre o operație de alungire de mușchi.

“Este vorba despre o intervenție la clinica din Barcelona de o alungire de mușchi care e programată pentru data de 27 iulie”, a spus Kamara în cadrul unei emisiuni tv.

Artistul a spus că s-a întâlnit cu mama lui Leon pentru a pune la punct un dosar ce conține teste de sânge și pentru coronavirus, toate astea fiind necesare. Kamara, Oana și Leon vor pleca pe data de 26 și se vor întoarce în țară pe 29 sau 30 iulie.

„Chiar acum vreo trei, patru zile am primit actele și m-am văzut cu Oana ca să putem face dosarul, pentru că sunt niște teste de făcut înainte, bineînțeles și cele pentru COVID-19, cât și cele de sânge, iar apoi vom pleca până pe data de 26 cu o întoarcere pe data de 29 sau 30”, a mai spus Kamara.

Tot el a spus că micuțul nu se arată speriat de noua operație, însă Kamara și Oana sunt destul de temători, fiind o intervenție dificilă.

„Ne cam sperie sincer un pic intervenția pe noi, cred că pe Leon mai puțin. El știe că fiecare operație e menită să-l ajute să meargă. Are visul lui care și e al nostru și anume: să mergem mână de mână pe Champs-Elysees cântând”, a mărturisit Kamara.

LEON MAI ARE NEVOIE DE BANI

Deși s-a strâns o bună parte din suma de bani necesară intervenției, Kamara a transmis că Leon mai are nevoie de susținere financiară, deoarece această operație se va face în trei etape.

„Mai e nevoie de ajutor pentru că nu este vorba doar despre această operație. Această operație se face în trei etape și fiecare intervenție e 5000. Asta înseamnă că pentru cele 3 intervenții din Barcelona am adunat necesarul”, a continuat cântărețul.

Kamara a spus că cea mai scumpă operație pe care urmează să o facă Leon este cea din Statele Unite ale Americii, menită să-i îndrepte gleznele fiului său.

„E cea mai scumpă operație, aceea de rizotomie dorsală care se face pe o vertebră, duce undeva la 60.000, plus deplasarea acolo și apoi încă o altă operație pentru a-i îndrepta din punct de vedere ortopedic gleznele lui Leon care s-au dus puțin înăuntru”, a adăugat Kamara.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.