Fostul sot al Elenei Ionescu a rupt tacerea. De ce a divortat de castigatoarea Survivor Romania 2020

Elena Ionescu a castigat prima editie Survivor Romania. Insa, cu doar cateva luni inainte de concurs, cantareata a divortat.

Dragos Stanciu, fostul ei sot, a marturisit care au fost motivele pentru care s-au separat.

S-au cunoscut in Turcia, s-au iubit, au facut un copil si s-au casatorit. Dar, din pacate, relatia lor a durat doar cateva luni.

Este vorba despre Elena Ionescu si Dragos Stanciu, care au decis sa rupa relatia in toamna anului trecut.

Fostul sot al castigatoarei Survivor Romania a marturisit pentru click.ro care au fost motivele despartirii.

„Asa cum prea bine se stie, motivele care duc la esecul definitiv al unei relatii matrimoniale sunt privite in mod subiectiv de ambele parti, deci adevarul se afla pe undeva la mijloc si este normal sa fie asa.

De aici si greutatea de a gasi „acul in carul cu fan”! La noi, situatia, din punctul meu de vedere, s-ar limita la o neconcordanta a caracterelor noastre, cat si o diferenta totala de a vedea o convietuire in comun.

Daca vreti, mai direct, nu ne aflam pe aceeasi „lungime de unda” in ce priveste modul nostru de a gasi secretul unei casnicii de lunga durata”, a marturisit fostul sot al Elenei Ionescu.

Au divortat la notar

Elena Ionescu si Dragos Stanciu au avut un divort rapid, iar el s-a intors in bratele fostei sale iubite: „Am divortat in mod civilizat, la notar, obtinand custodia comuna pentru fiul nostru.  (…)

Este adevarat ca in momentul de fata formez un cuplu cu o fosta prietena dinaintea casatoriei mele, dar in definitiv acesta nu a fost motivul pentru care am parasit caminul conjugal”

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *