Gabriela Cristea are probleme serioase de sănătate. Vedeta i-a ascuns totul soţului ei. Cum a aflat Tavi Clonda

Îndrăgita vedetă de la Antena Stars a fost chiar ea cea care a ţinut să le povestească fanilor prin ceea ce trece şi chiar i-a întrebat pe aceştia dacă se regăsesc în situaţia ei.

Gabriela Cristea a început să aibă de ceva timp probleme de vedere, pe care, însă, nu le-a luat în seamă de prima dată.

După ce a văzut că, de fapt, situaţia este ceva mai serioasă, Gabriela Cristea s-a gândit că cel mai bine este să ajungă la un consult oftalmologic, acolo unde medicul să-i spună cum stau lucrurie şi, eventual, să-i recomande o pereche de ochelari de citit.

Gabriela Cristea a simţit primele semne în momentul în care privirea a început să-i joace feste atunci când citea.
„20-30 pagini în fiecare seară.

De ceva vreme constat că “îmi joacă literele în pagină” şi am nevoie urgent de un consult oftalmologic. Voi de la ce vârstă purtaţi ochelari?”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Se pare că soţul ei, Tavi Clonda, nu ştia de această problemă a iubitei sale soţii, pentru că reacţia lui a fost una de uimire totală. Tavi Clonda a lăsat un comentariu mesajului soţiei sale, în care o întreabă de ce nu i-a adus şi lui la cunoştinţă problema de sănătate pe care o are.

„Şi mie nu-mi zici?”, a întrebat Tavi Clonda pe Instagram.  Voi ce credeti? Ar fi trebuit sa-i spuna, sau mai bine a ascuns ca sa nu-si faca griji?

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *