Georgiana a fost găsită spânzurată în pădure! Mesajele terifiante descoperite în telefonul unui amic al adolescentei! Viața de calvar a ieșit la iveală abia după moarte

Georgiana Denisa Unchiașu, o adolescentă de 15 ani dintr-o comună din Vâlcea, a fost găsită spânzurată în paădure. Copila ducea o viață de coșmar cu părinții ei.

Georgiana Denisa Unchiaşu, o fată de doar 15 ani din comuna Oteșani, județul Vâlcea, nu s-a mai întors acasă. Părinții ei au anunțat autoritățile abia după după două zile. Nu era prima dată când copila pleca de acasă.

Din păcate, după cinci zile de căutări, Georgiana Denisa Unchiașu a fost găsită vineri, 15 mai, spânzurată într-o pădure din localitate. Descoperirea macabră a fost făcută de o vecină care căuta plante medicinale ăntr-o pădure de pe dealurile din Oteșani.

Polițiștii din Vâlcea au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă și continuă cercetările.

Ancheta a scos la iveală detalii cutremurătoare despre viața pe care o ducea Georgiana Denisa UnchiașuPolițiștii au făcut descoperiri șocante în timpul anchetei, după ce au audiat familia, rudele și prietenii. În telefonul unui amic au fost găsite mesaje în care Georgiana Denisa Unchiașu își acuza tatăl de viol. În plus, mama ei știa ce se petrecea.

În ziua dsipariției, fata i-a spus mamei că merge să-și cumpere înghețată și nu s-a mai întors. În schimb, a mers pe un deal cu alături o vecină, de prietenul ei și de un alt bărbat. Acolo li s-au alăturat alți doi prieteni și au consumat împreună alcool. După distracție, copila nu s-a mai întors acasă.

 

„Probabil de frică, pentru că era bătută des de tatăl ei, mai ales când acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat o sursă pentru Adevărul.

„Vecinii au povestit că era crunt bătută. Toată lumea ştia. Părinţii justificau acest lucru prin faptul că era o cauză pierdută… Prietenelor ei le-a povestit că a fost violată de tată. Acasă, dormeau toţi patru într-un singur pat…”, a declarat aceeași sursă.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *