Gest extrem al lui Marcel Pavel, acuzat că a primit bani ca să spună că are Covid-19

Marcel Pavel acuza de mai multe zile simptome de răceală, iar miercuri seară a fost dus la „Matei Balș” cu izoleta, fiind suspectat de infecția cu noul virus. Joi, medicii l-au anunțat că testul a ieșit pozitiv.

Apropiații artistului spun că acesta se simte bine și că „probabil este mai mult speriat”.

„Marcel este confirmat cu noul coronavirus, dar se simte bine, probabil este mai mult speriat. Starea sa de sănătate este stabilă. Doctorii i-au prescris paracetamol şi îl ţin sub observaţie. Le-a interzis cadrelor medicale să dea vreo declaraţie presei”, a declarat un apropiat al artistului pentru click.ro.

Marcel Pavel s-ar fi infectat în timpul filmărilor pentru o emisiune TV, unde a intrat în contact cu mai multe vedete.

”Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat el miercuri.

Interpretul este căsătorit de peste 20 de ani cu fosta balerină la Teatrul Balșoi din Moscova Violeta (49 ani). Au împreună trei copii, Richard (24 ani), Sasha (22 ani) și Iuvenalia Ioana (7 ani).

Duminică, artistul a sărbătorit ziua de naștere a soției sale. „Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, frumoasa mea soție Violeta Pavel își sărbătorește ziua de naștere! Să-i urăm împreună “LA MULȚI ANI”! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, a scris el într-un mesaj pe Facebook.

Recent, Marcel Pavel a lansat piesa „Zâna mea frumoasă din povești”.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *