GHINIOANELE SE ȚIN LANȚ DE BĂNEL NICOLIȚĂ! DUPĂ CE A AJUNS LA FUNDUL SACULUI, A RĂMAS ȘI FĂRĂ NEVASTĂ. CELEBRUL FOTBALIST A DIVORȚAT

Bănel Nicoliță pare să fie urmărit constant de ghinioane! După ce a ajuns la fundul sacului și și-a dat seama că are mari probleme financiare, celebrul fotbalist a mai primit o lovitură: divorțul. El și soția sa, Cristina, au decis să meargă pe drumuri separate, iar ruptura a fost iremediabilă.

Bănel Nicoliță și-a asumat în mod public faptul că el și soția sa, Cristina, au divorțat. După lungi speculații, în cadrul unei emisiuni de televiziune, fotbalistul a recunoscut că ruptura s-a produs, de fapt, în luna februarie a acestui an.

În anul 2019 au existat numeroase speculații potrivit cărora Bănel Nicoliță și soția sa nu se mai înțeleg bine, iar divorțul ar veni puternic din urmă. Ei bine, cei doi nu au mai fost văzuți împreună de foarte mult timp, iar acum, fotbalistul a recunoscut ruptura dintre el și Cristina. Cu toate acestea, potrivit informațiilor din presă, nu se știe motivul care a dus la divorțul dintre cei doi, însă anumite surse din anturajul lor susțin că soția fotbalistului ar fi fost deranjată de comportamentul pe care îl avea acesta.

”Am rămas în relații bune cu fosta soție”, a spus Bănel Nicoliță, într-o emisiune TV.

”Ne-am cunoscut în Brăila, acum 6 ani de zile. Mi s-a părut un băiat cumsecade. Eu nu știam că joacă la Steaua. Mi-am dat seama că e cineva cunoscut, după reacția celor din jur”, a declarat Cristina în ziua nunții cu fotbalistul.

Bănel Nicoliță a avut ghinion și în afaceri

Anul trecut, Bănel Nicoliță – fostul jucător de fotbal la care Gigi Becali ținea atât de mult – a intrat în atenția unei firme care se ocupă cu recuperarea datoriilor. Asta după ce a ”reușit” performanța de a nu plăti… 7.000 de euro unei companii de telefonie mobilă.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *